Čo sa v skutočnosti DEJE za múrmi paláca? Vyplávalo, aký vzťah má Camilla s Kate: NENÁVISŤ a rivalita? Takáto je pravda!

Nasledujúce fakty vyvracajú klebety o naštrbenom vzťahu medzi princeznou z Walesu, Kate a novopečenou kráľovnou Camillou.

Nasledujúce fakty vyvracajú klebety o naštrbenom vzťahu medzi princeznou z Walesu, Kate a novopečenou kráľovnou Camillou.

Fotogaléria

Nepriateľky? Ale kdeže! 

Aj keď nová kráľovná nie je mnohým po chuti (zvlášť princovi Harrymu, podľa ktorého je to zlá a vypočítavá žena), ostatní členovia rodiny majú iný názor. A to vrátane princa WIlliama a jeho manželky Kate.

O kľúčových ženách britskej monarchie je známe, že v súkromí sú veľmi zábavné. Podľa zdroja z ich blízkeho okolia dokonca disponujú takmer identickým zmyslom pre humor, čo výrazne posilnilo ich vzájomný vzťah, píše portál Thelist.com.

Princezná Diana so svojimi synmi.
Znepokojivé detaily o minulosti kráľa Karola III.: O otcovej nevere sa v rodine vedelo, tvrdí Harry a prezradil toho ešte VIAC! Zobraziť článok

Expertka na kráľovskú rodinu Penny Junor pre kanadský magazín Maclean's povedala: "Sú to dve celkom normálne ženy. S Camillou sa mimoriadne ľahko vychádza a Kate… je taká svieža a priateľská."

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});