Vysoký cholesterol vážne OHROZUJE vaše zdravie: Tento LACNÝ domáci nápoj si s ním dokáže poradiť! Čo budete potrebovať?

Dobré a účinné nápady nemusia byť vždy náročné a drahé. Občas sa pomoc nájde aj v čisto prírodnej forme, a doslova za pár centov. Tak ...

Dobré a účinné nápady nemusia byť vždy náročné a drahé. Občas sa pomoc nájde aj v čisto prírodnej forme, a doslova za pár centov. Tak prečo to nevyskúšať?

Fotogaléria

Ideálne hodnoty celkového cholesterolu by sa mali pohybovať na úrovni medzi 2,9 a 5,0 mmol/l. Tu však platí, že čím nižšia hodnota, tým lepšie. Naopak vysoká hladina cholesterolu prináša viaceré zdravotné riziká, vo väčšine prípadov musíme rátať s vážnymi následkami.

Odborné vyšetrenie môže ľahko odhaliť naše nesprávne stravovanie, ale existuje jeden charakteristický znak, ktorý nás vie na vysoký cholesterol upozorniť aj skôr.

Jedna potravina spraví s vašim telom zázraky
Losos vás ochráni pred chorobami a priberaním, no je tu ešte niečo: Ak sa snažíte o bábätko, zbystrite! Zobraziť článok

Sú to viditeľné usadeniny cholesterolu na pokožke očných viečok, ktoré sa objavujú vo forme žltkastých vyčnievajúcich škvŕn. Našťastie cholesterol si vieme znížiť vhodnými potravinami a nápojmi.

Z potravín sa osvedčili najmä horká čokoláda, losos, olivový olej, olejnaté semená či cesnak. Účinný nápoj si však viete rýchlo pripraviť aj doma.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});