Dievčatá, viete ako často treba prať DŽÍNSY? Názor odborníkov vás zaskočí, a možno TOTO chcela konečne počuť každá z vás

Ikonický a univerzálny kúsok oblečenia, ktorý majú v šatníku doslova všetci. Rifle, džínsy alebo ak chcete tak texasky. Sú odolnejšie ...

Ikonický a univerzálny kúsok oblečenia, ktorý majú v šatníku doslova všetci. Rifle, džínsy alebo ak chcete tak texasky. Sú odolnejšie a nenáročnejšie ako si myslíte.

Fotogaléria

Experiment s baktériami

Napríklad zástupcovia značky Levi´s tvrdia, že by sa mali prať po každom desiatom odnosení. Šéfka odevnej značky Madewell zasa zastáva názor, že nie skôr ako po troch natiahnutiach na seba. Zakladateľ značky Dearborn Denim tvrdí, že tieto nohavice by sa mali prať čo najmenej.

Takto nosia biele džínsy najštýlovejšie ženy súčasnosti.
Biele džínsy sú TOP kúskom leta: Ukážeme vám, ako ich kombinujú profíčky, buďte hviezdou teplých dní! Zobraziť článok

Možno vám k správnemu záveru pomôže istá kanadská štúdia uskutočnená na University of Alberta. Počas experimentu vybraný študent nosil rok a štvrť jedny rifle bez prania. Po vypraní ich v druhom teste nosil iba dva týždne. Výsledok? Hodnota baktérií bola v oboch prípadoch približne rovnaká.

Samé ste však natoľko šikovné, že presne viete, kedy si máte svoje obľúbené rifle oprať. Niekedy ani nemusia byť znečistené, len stačí pocit, že ich chcete mať na sebe voňavé a čisté. Či sa rozhodnete pre pračku, alebo šetrnejšie ručné pranie, to je už na vás.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});