Dievčatá, viete ako často treba prať DŽÍNSY? Názor odborníkov vás zaskočí, a možno TOTO chcela konečne počuť každá z vás

Ikonický a univerzálny kúsok oblečenia, ktorý majú v šatníku doslova všetci. Rifle, džínsy alebo ak chcete tak texasky. Sú odolnejšie ...

Ikonický a univerzálny kúsok oblečenia, ktorý majú v šatníku doslova všetci. Rifle, džínsy alebo ak chcete tak texasky. Sú odolnejšie a nenáročnejšie ako si myslíte.

Fotogaléria

Niektorých ľudí si v iných nohaviciach ako džínsoch ani nevieme predstaviť. Majú ich niekoľko, často v rozdielnych farbách a nosia ich všade a stále. Lenže po nosení ich treba sem tam vyprať. A tu sa odpovede „kedy je ten správny čas“ môžu odlišovať.

Na jar 2023 budú zvonové džínsy všade!
Perfektné rifle pre ženy po 40-tke: Tento trend z vás spraví BOHYŇU, pozor však na 2 stylingové chyby Zobraziť článok

Zhodujú sa odborníci vôbec?

Samozrejme, ak v nich padnete do blata, tak idú rovno do pračky. Ale je rozdiel v bežnom každodennom nosení do kancelárskeho zamestnania, a fyzickou prácou na záhrade či vo výrobe v špinavšom prostredí. Rifľovina je pevný materiál, ktorý sa tak ľahko nezašpiní. Skôr záleží na vašom pocite, či sa v nich ešte cítite dobre.

Denim forever: TOP trendy džínsové šortky na horúce letné dni Zobraziť článok

Názory fanúšikov aj odborníkov sa ohľadom priania džínsov ale podstatne rozchádzajú. Od skutočne extrémneho názoru, že by sa nemali prať vôbec, cez polročný časový rozostup, až po ďalší extrém, prať ich po každom jednom nosení.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});