Biele džínsy sú TOP kúskom leta: Ukážeme vám, ako ich kombinujú profíčky, buďte hviezdou teplých dní!

Ako nosiť biele džínsy na jar a v lete tak, aby ste zažiarili? Toto sú kombinácie, vďaka ktorým budete neprehliadnuteľná!
  • Zdroj: Northfoto

Ako nosiť biele džínsy na jar a v lete tak, aby ste zažiarili? Toto sú kombinácie, vďaka ktorým budete neprehliadnuteľná!

Jedným z obľúbených módnych riešení na jarné a letné obdobie sú biele džínsy. Ide model, ktorý sa vyznačuje absolútnou univerzálnosťou a maximálnym pohodlím. Ale ako ho kombinovať?

Farebná blúzka a Dopamine Dressing

Po sivej a fádnej zime chcete skočiť do toho najžiarivejšieho a najfarebnejšieho oblečenia, aké nájdete na dne šatníka. Vedeli ste, že túžba nosiť kúsky v intenzívnych farbách, ktoré prispievajú k produkcii dopamínu v mozgu, sa nazýva „Dopamínové obliekanie“?

Na jar 2023 budú zvonové džínsy všade!
Perfektné rifle pre ženy po 40-tke: Tento trend z vás spraví BOHYŇU, pozor však na 2 stylingové chyby Zobraziť článok

Podľa Carolyn Mair, autorky knihy „Psychológia módy“, všetky zmyslové aspekty odevu ovplyvňujú nielen to, ako nás vnímajú ostatní, ale aj to, ako vnímame samých seba. Nečudo, že po dlhých mesiacoch nosenia čierneho kabáta či krémového svetra máte chuť na štylizácie plné živých farieb, a tak je to dobre!

Zamerajte sa na košele s intenzívnou, živou farbou. Môže byť zelená stotožnená so značkou Bottega Veneta, ružová v štýle Valentino, mimoriadne obľúbená kobaltová, oranžová či šťavnatá červená. Alebo priamo farba roka Viva Magenta!

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});