Nič tak nepredĺži postavu ako... Týchto ŠESŤ módnych kúskov by mali mať v šatníku všetky nízke ženy!

Optické zmeny nedosiahnete iba podpätkami, ale aj týmito módnymi trikmi!

Optické zmeny nedosiahnete iba podpätkami, ale aj týmito módnymi trikmi!

Fotogaléria

Našťastie, so správnym oblečením majú ženy povolené "podvádzať"! Ak ste súčasťou malej, ale mocnej frakcie nízkych žien, mali by ste poznať tieto stylingové triky.

1. Džínsy s vysokým pásom

Nájsť perfektné džínsy je výzvou pre každú ženu. Tie nižšie to však majú oveľa ťažšie - buď sa o ne potkýnajú alebo im nesedí strih či obvod pása nevyhovuje ich útlym proporciám. 

Správnym modelom pre nízke ženy sú úzke džínsy s vysokým pásom, ktoré vizuálne predlžujú nohy a posúvajú pozornosť smerom k postave ako celku. Čierne alebo tmavšie džínsy tiež zaisťujú, že postava pôsobí "dlhšie".

Berte si príklad od Francúzok a NIKDY nešliapnete vedľa: 5 módnych faux pas, ktoré sa im nikdy nestanú Zobraziť článok

Stylingový tip: Svoje džínsy s vysokým pásom si vždy trochu vyhrňte, bez ohľadu na to, či sú tesné alebo rovné. Odhalíte nielen sexi členky, ale aj opticky predĺžite nohy. Pozor, neplatí pre rifle padajúce na boky!

Celkový efekt môžete podporiť aj topom či blúzkou zvýrazňujúcou pás. Tak, ako herečka Reese Witherspoon.

Čomu sa vyhnúť: Mom a boyfriend džínsom. Ak sa však za žiadnych okolností nechcete vzdať tohto trendu, potom zvoľte model štíhlejšieho strihu a nezabudnite nohavice vždy trochu vyhrnúť a nosiť po členky. Pozor. Ľahká štruktúra, zdobenie či iné úpravy látok odvedú pozornosť a zvýraznia krátke nohy. Rovnako ako zvonové nohavice a "bedráče" menia proporcie tela a "stláčajú ho".

Leopardí vzor je opäť na vrchole: Ako ho nosiť, aby ste nepôsobili LACNO? Špičkové outfity celebrít vám dajú jasnú odpoveď! Zobraziť článok

Tip od profíka: Mnohé nízke ženy pri kúpe nohavíc dbajú na to, aby lem nebol príliš dlhý a akceptujú džínsy, ktoré nesedia dobre na zadku a stehnách. Nesprávna priorita! Je lepšie nájsť si dobrú krajčírku, ktorá dokáže lem šikovne skrátiť, vďaka čomu budete mať aj vy perfektne padnúce džínsy!

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});