Zbaľte si KUFOR na dovolenku ako profesionálka: Zabránite pokrčeniu, a v bode 4. sa ukrýva GENIÁLNY trik na bezpečné skladovanie kozmetiky!

Letné šaty sú pokrčené, šampón vytiekol a vaše obľúbené topánky? Nepoužiteľné! Ak si kufor zbalíte nedbalo a bez systému, nečudujte sa, ...

Letné šaty sú pokrčené, šampón vytiekol a vaše obľúbené topánky? Nepoužiteľné! Ak si kufor zbalíte nedbalo a bez systému, nečudujte sa, že pri vybaľovaní zažijete toto!  

Fotogaléria

Ako si správne a dobre zbaliť kufor? Toto sú najlepšie tipy a triky od profesionálov!

Len tak náhodne hodiť oblečenie do kufra je pri cestovaní málokedy dobrý nápad. Skôr ako sa pustíte do balenia, mali by ste si najskôr dobre premyslieť, čo vlastne skutočne potrebujete:

  • Aké bude počasie v dovolenkovej destinácii?
  • Aké aktivity ma čakajú?
  • Ako často sa budem musieť prezliekať?

Elegantný boutique hotel môže vyžadovať pri večeri honosné šaty, ale zabudnúť by ste nemali ani na pevnú obuv na prípadnú turistiku. Pred cestou má tiež zmysel dobre skontrolovať hotel: ak má ubytovanie napríklad na izbe fén, nemusíte si priniesť vlastný, čo vám ušetrí miesto.

Lefkada
Chcete zažiť skutočnú romantiku? Vyberte sa do Grécka! Na dovolenku na tomto mieste nebudete vedieť zabudnúť! Zobraziť článok

1. Zbaľte si kufor v správnom poradí

Ťažké predmety, napríklad knihy alebo topánky idú vždy na spodok kufra, ľahké oblečenie ako blúzky, navrch. Každý, kto si vezme túto techniku ​​balenia k srdcu, nielenže zabráni pokrčeným outfitom, ale aj ušetrí miesto.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});