Oscarová NYMFOMANKA zlatého veku Hollywoodu: Vivien Leigh nedala pokoj ani manželovým PRIATEĽOM. Strašné, čo urobila kvôli milencovi

Všetci ju videli ako neuveriteľne krásnu a talentovanú herečku, no málokto už vie, že Vivien Leigh stále poháňala neukojiteľná sexuálna ...

Všetci ju videli ako neuveriteľne krásnu a talentovanú herečku, no málokto už vie, že Vivien Leigh stále poháňala neukojiteľná sexuálna túžba.

Fotogaléria

Horúce príbehy zo spálne 

Medzi zaľúbencami horela vášeň. Časom vyplávali na povrch pikantné tajomstvá zo spálne. Nedávno vydaná kniha Truly Madly: Vivien Leigh, Laurence Olivier And The Romance Of The Century od Stephena Gallowaya dáva nahliadnuť do horúcich príbehov dvojice.

Ako spomína web dailymail.co.uk, raz pozvali na návštevu spriatelený pár, kritika Kennetha Tynana a spisovateľku Elaine Dundy. Keď si v hosťovskej izbe chceli zdriemnuť, tak sa Tynan vyzliekol len do spodnej bielizne. Zobudil ho príjemný pocit, ako mu niekto drží penis, lenže pod perinou našiel namiesto manželky takmer nahú Vivien Leigh, ktoré mu hladkala jeho pohlavné orgány.

 ROMY SCHNEIDER
Trápenie krásnej Romy Schneider: Tragická smrť syna, alkohol a podrezané žily kvôli hereckej legende Zobraziť článok

O herečkinej neukojiteľnej sexuálnej túžbe svedčí aj fakt, že keď nenakrúcali a mali voľno, tak sa denne dva až trikrát milovali. Oliviera to neskôr trápilo, lebo mal v tom čase niekoľko úloh súčasne a mal pocit, že nie je schopný podať maximálny výkon na pódiu ani v posteli.

Ich sex musel byť vtlačený medzi hlavné úlohy Macbetha, Othella a Coriolanusa - zatiaľ čo ona hrala iba vo Sne noci svätojánskej.

Ich vášeň prekvitala aj mimo spálne. V novembri 1938 hrala Vivien hru v Londýne, ale Olivier odcestoval do Los Angeles kvôli filmu Búrlivé výšiny. Každý deň si telefonovali, pričom niekedy za jeden hovor minuli obrovské peniaze. Keď jej netelefonoval, písal milostné listy, ktorých bolo asi dvesto v rozsahu do tridsať strán. Po rozvodoch sa obaja mohli konečne vziať.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});