Oscarová NYMFOMANKA zlatého veku Hollywoodu: Vivien Leigh nedala pokoj ani manželovým PRIATEĽOM. Strašné, čo urobila kvôli milencovi

Všetci ju videli ako neuveriteľne krásnu a talentovanú herečku, no málokto už vie, že Vivien Leigh stále poháňala neukojiteľná sexuálna ...

Všetci ju videli ako neuveriteľne krásnu a talentovanú herečku, no málokto už vie, že Vivien Leigh stále poháňala neukojiteľná sexuálna túžba.

Fotogaléria

Sex mala rada

Za svoje umenie získala filmového Oscara za úlohu Scarlett O'Hara v snímke Odviate vetrom (1939), a za Blanche Dubois vo filme Električka zvaná Túžba (1951).

Úspech a obdiv v kariére mali aj odvrátenú stranu. V osobnom živote bola labilná a nepredvídateľná. Trápila ju maniodepresia a prežila niekoľko nervových zrútení. Zaujímavý je ale aj jej sexuálny život.

Hollywoodska hviezda Ava Gardner: Koľkokrát išla na potrat kvôli filmovým zmluvám? Zobraziť článok

Počas nakrúcania filmu Požiar nad Anglickom (1937) spoznala populárneho herca Laurenca Oliviera, s ktorým vo filme hrali milencov. Hoci boli v tom čase obaja zadaní, vzájomná príťažlivosť fungovala oveľa viac a čoskoro sa stali skutočnými milencami.

Svoj vzťah a rýchle spoločné bývanie sa snažili pred verejnosťou utajiť. Keď Olivier dostal v roku 1938 pracovnú ponuku z Hollywoodu, tak Vivien odcestovala s ním. Malú dcérku nechala manželovi. 

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});