Marlene Dietrich si užívala mužov aj ženy: Bola povestná svojím neukojiteľným sexuálnym apetítom

Osudová Marlene dokázala do postele dostať takmer každého, a jej príťažlivosť k vlastnému pohlaviu bola verejným tajomstvom.

Osudová Marlene dokázala do postele dostať takmer každého, a jej príťažlivosť k vlastnému pohlaviu bola verejným tajomstvom.

Fotogaléria

Ako Marie Magdalene Dietrich sa narodila 27.12. 1901 na predmestí Berlína v rodine policajného dôstojníka, ktorý zomrel po nešťastnom páde z koňa, keď mala 5 rokov. Strata živiteľa a blízkosť 1. svetovej vojny sa trpko podpísali na rodine.

Mama Wilhelmina musela vziať prácu gazdinej u dôstojníka Eduarda von Loscha, do ktorého sa zamilovala. Svadbu mali v roku 1914, ale o dva roky neskôr padol v boji, a malou útechou rodiny bol jeho dôchodok.  

Narodili ste sa v jednom z nasledujúcich znamení? Vaše deti majú šťastie, ste vynikajúca MATKA! Zobraziť článok

Matka nechcela, aby sa Marlene musela spoliehať v živote len na muža, preto ju povzbudila, aby nasledovala svoje sny byť najlepšou huslistkou. Husle študovala na Hudobnej akadémii vo Weimare, brala aj hodiny angličtiny a francúzštiny.

Milovanú hudbu však kvôli zdravotným problémom s rukou vymenila za kabaretné spevácke vystúpenia, a uplatnenie hľadala aj v herectve či v modelingu. Pokračovanie na ďalšej strane. 

Svetoznáma Dita Von Teese oslávila 50-ku: Manželstvo s Mansonom nevyšlo, ani vzťah s lesbičkou, teraz je šťastná a stále hriešne SEXI! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});