Zvrat v živote Kevina COSTNERA: Dôvod, prečo sa jeho 19-ročné manželstvo ocitlo v TROSKÁCH, pochoval už nejeden krásny vzťah!

Od romantického svadobného obradu na ranči v Aspene ubehlo už takmer 19 rokov a populárny herec a dizajnérka kabeliek Christine Baumgartner ...

Od romantického svadobného obradu na ranči v Aspene ubehlo už takmer 19 rokov a populárny herec a dizajnérka kabeliek Christine Baumgartner (49) pôjdu opäť zvlášť vlastnou cestou.

Fotogaléria

Dlhé mesiace preč od rodiny

Podľa webu dailymail by mohla byť aj za žiadosťou o rozvod Kevinova zaneprázdnenosť na filmovom projekte Yellowstone, ktorý mal negatívne ovplyvniť ich rodinu. 

Po pol roku od Christininej prosby prišli k slovu rozvodové papiere. Herec celé mesiace nakrúcal v Montane preč od rodiny, ktorá žije v Los Angeles.

Ethan Hawke a Uma Thurman.
Absolútne som sa mýlil, povedal Ethan Hawke o manželstve s Umou Thurman: Nič neskrýva, prečítajte si hercovo otvorené priznanie Zobraziť článok

Kevin Costner (68) má aj štyri staršie deti z predchádzajúcich vzťahov. S divadelnou herečku Cindy Costner splodil dcéry Annie a Lily a syna Joea. Od herečky Bridget Rooney má ešte syna Liama.

Viac fotiek v galérii.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});