Zvrat v živote Kevina COSTNERA: Dôvod, prečo sa jeho 19-ročné manželstvo ocitlo v TROSKÁCH, pochoval už nejeden krásny vzťah!

Od romantického svadobného obradu na ranči v Aspene ubehlo už takmer 19 rokov a populárny herec a dizajnérka kabeliek Christine Baumgartner ...

Od romantického svadobného obradu na ranči v Aspene ubehlo už takmer 19 rokov a populárny herec a dizajnérka kabeliek Christine Baumgartner (49) pôjdu opäť zvlášť vlastnou cestou.

Fotogaléria

Pár za vzal 25. septembra 2004 a má spolu tri deti - Caydena, Hayesa a Grace. Ani tie ich neodradili od rozvodu, ktorý Christine odôvodnila „neprekonateľnými rozdielmi“.

Hollywoodske hviezdy spaľovala vášeň, o akej sa mnohým ani nesníva.
Rebríček NAJVÁŠNIVEJŠÍCH vzťahov v histórii Hollywoodu sprevádza jedna TRAGÉDIA za druhou: Smrť v troskách lietadla, rakovina, psychické problémy... Zobraziť článok

Vo vyhlásení to potvrdil hercov zástupca Arnold Robinson. "S veľkým zármutkom konštatujeme, že pán Costner sa v dôsledku okolností, ktoré nemohol ovplyvniť, musel podieľať na rozpade manželstva. Žiadame, aby bolo rešpektované súkromie jeho, Christine a ich detí, keď prechádzajú týmto ťažkým obdobím."

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});