Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Ako SEXUJÚ Slováci na pracovisku: Vášnivý ORÁL za zatvorenými dverami, rýchlovky v kuchyni a ako si užil nadržaný inštalatér

Vďačných sexuálnych tém je nespočetné množstvo. Tak sme sa na ďalšiu pozreli bližšie v jej anketovom spracovaní. Rovno sme vyspovedali ...

Vďačných sexuálnych tém je nespočetné množstvo. Tak sme sa na ďalšiu pozreli bližšie v jej anketovom spracovaní. Rovno sme vyspovedali obe pohlavia.

Fotogaléria

"Ja som len načapala kolegyňu ako kľačí pred kolegom a behá jej hlavu dopredu a dozadu. Nechala som si to pre seba, ale o pár dní bol už rozvedený a priznali sa k sebe aj ostatným. Všetko dobre dopadlo.  Osobne som v práci ešte s nikým nič nemala." (Lenka, 29)  

Zamysleli ste sa, čo znamenajú vaše erotické sny? Sex s nechutným kolegom, či milenec neveštia NIČ DOBRÉ Zobraziť článok

"Hm, no, robím inštalatéra, tak s ostatnými chlapmi z partie by to nešlo. Ale raz som mal fušku na rodinnom dome. Dorobil som trubkové rozvody, potom fajnová panička prišla s kávou a chlebíčkami… a potom dorobila ona mňa. Za tú zľavu to stálo." (Lajči, 35)  

"Nemám takú skúsenosť, a asi ani nebudem mať, lebo vekový priemer u nás je nad 50+. A to som dlho rozvedená." (Saša, 43)

"V práci som spoznal moju budúcu manželku. Obaja sme varili v kuchyni, a časom tu išiel kocúr do trúby. Ak viete, čo myslím." (Otto, 52)

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});