Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Ako TAM DOLU chutíme? Ako RUŽA, mladé víno, či slané maslo, priznali sa muži (aj lesbické partnerky), ktorí hodnotili vlhké mušličky!

Jeden výrok výstižne tvrdí, že Orálny sex je hlavne vecou chute, tak v tomto duchu máme pripravenú tematickú anketu. Tá bude zameraná ...

Jeden výrok výstižne tvrdí, že "Orálny sex je hlavne vecou chute", tak v tomto duchu máme pripravenú tematickú anketu. Tá bude zameraná na ženy.

Fotogaléria

Nedávno ste si u nás mohli prečítať článok, v ktorom sme sa pýtali "na chute mužskej šťavy lásky". Teraz prišiel rad aj na degustáciu doslova nežného pohlavia.

Zodpovednej vzorke mužov (a nielen im) sme mailom odoslali žiadosť o ich príspevok do ankety: "Ako vám chutia ženy - tam dolu". Časom sa vrátili zaujímavé odpovede.

Beautiful woman's body with flower covering her intimate place in the bathroom
Prirodzená vôňa vagíny dokáže mužov pekne rozpáliť: Dámy, zabudnite na vylepšováky, v hre sú tieto dobroty! Zobraziť článok

„Mal som frajerku, čo denne chľastala a mala ju takú jemne štipľavú, keď alkohol vynechala, bola viac do kysla. Ale v oboch prípadoch žiadna chuťová katastrofa. Dôležitá bola čerstvá hygiena, inak ma dolu ústami nedostala.“ (Igor, 43)

„Asi ako pražská šunka, a tú milujem.“ (Marcel, 38)   

„Mojej priateľke chutí a vonia ako svieža ruža. Neviem sa jej nabažiť... Aj teraz, ako vám to píšem, som na ňu dostala chuť. Už aby bol večer.“ (Jana, 41)

„Občas jemne horká, občas jemne kyslastá. Tak ako malé nakladané uhorky. Ešte aj tie veľké pysky mala ako chutné údené mäsko. Dobrota, ktorú si obaja užívame po svojom.“ (Jožan, 59)  

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});