Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Ako to robí pravá ORÁLNA BOHYŇA? Muži prezradili, kedy sa cítili ako v nebi: Frajerka si ho vzala do úst a...

Hovorte si čo chcete, ale muži milujú prijímať orálne láskanie. Veľká časť z nich ho rada ženám na oplátku aj poskytuje.

Hovorte si čo chcete, ale muži milujú prijímať orálne láskanie. Veľká časť z nich ho rada ženám na oplátku aj poskytuje.

Fotogaléria

Čo ale odlišuje dobrý orálik od skvelého? Rozdiel možno nájdete v nasledujúcich riadkoch. Hádam sa aj inšpirujete pre svojho partnera, aby nedajbože nemal zálusk vyskúšať tento druh erotického potešenia u inej.

„Robí to málo žien, ale milujem, keď sa mi pri tom žena pozerá do očí. Ako si sexi a slastne žmúri pri cuckaní môjho penisu. Moja presne vie, ako to má robiť, a to je úplné blaho." (Jakub, 40)   

Za tento ORÁL vás bude chlap navždy zbožňovať: Ale POZOR, extra náročná technika nie je vhodná pre všetky ženy! Zobraziť článok

„Vzala si celý môj penis a rozmaznávala ho po celej dĺžke, od guliek po žaluď. Potom si ho hlboko zasunula do úst a zastonala, čo ma neskutočne vzrušilo. Presne vedela, ako to všetko načasovať, pred mojím orgazmom sa zastavila, aby som sa ešte neurobil, opakovala to tak párkrát po sebe. Nikdy predtým som nemal taký intenzívny orgazmus. Ten snáď trval aj niekoľko minút." (Martin, 32)

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});