Dcéra kráľa popu Michaela Jacksona vo vyzývavej PODPRSENKE: Bývalá narkomanka Paris dráždi verejnosť extravagantnými outfitmi!

Kalifornia žije od 14. do 23. apríla obľúbenou akciou Coachella Valley Music and Arts Festival, na ktorej nie je núdza o desiatky celebrít ...

Kalifornia žije od 14. do 23. apríla obľúbenou akciou Coachella Valley Music and Arts Festival, na ktorej nie je núdza o desiatky celebrít na pódiu aj v hľadisku.

Fotogaléria

V roku 2017 podpísala modelingovú zmluvu s agentúrou IMG. O tri roky neskôr aj s hudobným vydavateľstvom Republic Records. Jej prvý singel „Let Down“ vyšiel na jeseň toho istého roku. Jej debutový album Wilted vyšiel 18.11. 2020.

Mladé celebrity, ktoré ZABILI ich šialení fanúšikovia: Zbytočne zmarené životy z nepochopiteľných dôvodov! Zobraziť článok

Čo sa týka filmu, tu ešte na veľké ponuky čaká. Zatiaľ sa objavila v snímkach Gringo, Scream: Resurrection a v sérii American Horror Stories, v ktorej mala krátku scénu s Kaiou Gerber (dcérou supermodelky Cindy Crawford).

Dospievanie Paris nemala ľahké, ako 15-ročná bola narkomankou a niekoľkokrát sa pokúsila o samovraždu. Potom ju poslali do terapeutickej školy v Utahu, kde strávila dva ročníky strednej školy. V októbri 2020 však odhalila, že škola v skutočnosti vystavila ju a ostatných študentov rozsiahlemu sexuálnemu zneužívaniu.

Paris Hilton
Musela som si ľahnúť na stôl, roztiahnuť nohy a... NOVÉ nechutné svedectvá Paris Hilton o zneužívaní na internáte! Zobraziť článok

Odhalenie prišlo v reakcii na dokument Paris Hilton This Is Paris, v ktorom opisuje, ako bola verbálne, fyzicky a sexuálne zneužívaná v Provo Canyon School. 

V roku 2021 priznala, že trpí posttraumatickou stresovou poruchou (PTSD) v dôsledku prenasledovania paparazzi. Jej duševné zdravie sa už od minulosti zlepšilo. Pomáha jej v tom hudba, cvičenie afirmácií a terapia.

Ďalšie módne výstrelky Paris, ako aj jej slávneho otca uvidíte v našej galérii.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});