Baby, dajte si veľký pozor na TROCH ZABIJAKOV online zoznámenia: Ako teda zaujať chlapa už len spoza klávesnice, aby nestratil záujem?

Svet moderného zoznamovania na logicky presunul aj do virtuálneho priestoru, v ktorom sa rada pohybuje najmä mladšia generácia.

Svet moderného zoznamovania na logicky presunul aj do virtuálneho priestoru, v ktorom sa rada pohybuje najmä mladšia generácia.

Fotogaléria

S tvrdým či s mäkkým?

Je jedno kedy ste skončili povinnú školskú dochádzku, správny pravopis je nesmrteľný. Pri jeho absencii sa sama diskvalifikujete v očiach potenciálneho partnera. Jasné, občas "hrubica" uletí každému, ale aby z toho priebežne slzil od zúfalstva, tak to už nie. Okrem pravopisu je ďalšou výhodou písať jasne a zaujímavo.

"Diakritiku a čiarky v správach extra neriešim, ale pri pravidelných hrúbkach spozorniem. Chcem ženu na úrovni, nie ´jednoduchšiu´ trubku." (Kamil)

Kde nájsť toho PRAVÉHO? Dámy, zabudnite na online zoznamovanie, skutočná LÁSKA vás čaká na týchto miestach! Zobraziť článok

Správa, a nie literárne dielo

Je len dobré, ak spoločná debata neviazne a máte si o čom písať, ale dôležitá je aj správna miera. Odpovedať na jeho jednoduchú otázku svojimi dvadsiatimi vetami, to asi nebude dlho znášať. To už musí byť extra dôležitá téma. Inak chlap po siahlo dlhom čítaní stráca záujem

"Nenávidím, ak mi príde more textu na obyčajnú otázku. Ak už taký príde, tak nech to nie je rozkúskované po vetách, to sa mi ide upípať mobil." (Rasťo)

Veríme, že sme vám teraz užitočne poradili, a mužov počas online zoznamovania sa predčasne neodradíte. 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});