Celine Dion ukázala fotky z detstva, bola ROZKOŠNÝM dievčatkom: Teraz jej KRUTÁ diagnóza ničí život! Nevzdávam sa, odkazuje

Autorka mnohých chytľavých popových hitov to nemala v detstve ľahké. Mala však šťastie na ľudí, ktorí jej spočiatku pomohli dostať sa ...

Autorka mnohých chytľavých popových hitov to nemala v detstve ľahké. Mala však šťastie na ľudí, ktorí jej spočiatku pomohli dostať sa tam, kde je dnes. Aj vďaka nim statočne bojuje s nevyliečiteľnou chorobou.

Fotogaléria

Určite si ju okamžite spojíte s hitmi ako My Heart Will Go On (soundtrack k veľkofilmu Titanic), The Power Of Love, Tell Him,  It's All Coming Back To Me Now,  Because You Loved Me či That's The Way It Is. Svojou tvorbou ovplyvnila mnohé hudobné žánre, je vyzdvihovaná pre svoje mohutné a technicky vyspelé vokály.

Ako dieťa bola veľmi roztomilá, a teraz necháva do svojho súkromia postupne nahliadnuť aj priaznivcov na sociálnych sieťach. Na svojom oficiálnom insta profile s cca 5,7 milióna followerov občas uverejní niečo z detstva.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});