Shakira začínala v TELENOVELE: V úlohe zamilovanej dievčiny by ste ju NESPOZNALI. Bolo to vraj také trápne, že sa odhodlala na šokujúci krok!

Režisér Pedro Mogollón povedal, že Shakira vyčnievala zo zvyšku hereckého obsadenia napriek tomu, že mala len 16 rokov. Prečo teda zatajuje ...

Režisér Pedro Mogollón povedal, že Shakira vyčnievala zo zvyšku hereckého obsadenia napriek tomu, že mala len 16 rokov. Prečo teda zatajuje svoju televíznu kariéru?

Fotogaléria

Niet pochýb o tom, že Shakira má obrovský celosvetový úspech a počas svojej kariéry v hudobnom priemysle dosiahla neuveriteľné míľniky. A hoci kolumbijská ikona dokázala, že má talent a charizmu na to, aby bola speváčkou, pokúsila sa o kariéru aj v herectve.

Shakira šokuje videom, v ktorom sa tvrdo VYHRÁŽA svojmu ex, aj jeho priateľke: Tak TOTO je už cez čiaru! Má psychické problémy? Zobraziť článok

Obľúbená interpretka mala 16 rokov, keď hrala v roku 1993 v telenovele El Oasis, no rýchlo si uvedomila, že spev bol jej najlepšou voľbou a herectvo v tom čase pravdepodobne nepatrilo medzi jej najlepšie zážitky. FOTO zo seriálu uvidíte TU.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});