Zariadenie v byte Kate Winslet odhalilo jej vkus: Luxus z Titanicu nečakajte!

Kate Winslet sa rozhodla zbaviť svojho strešného duplexu v New Yorku. Pýtala si zaň 5,3 milióna dolárov!

Kate Winslet sa rozhodla zbaviť svojho strešného duplexu v New Yorku. Pýtala si zaň 5,3 milióna dolárov!

Fotogaléria

Veci sa majú tak, že New York je herečke takpovediac "od ruky". Pôsobí predovšetkým v Spojenom kráľovstve, kde so svojím manželom Edwardom Abelom Smithom žijú svoj rozprávkový život v prímorskej dedine West Wittering v západnom Sussexe. Práve tam si mali v roku 2013 kúpiť nehnuteľnosť zo 17. storočia v hodnote 4,6 milióna dolárov, píše archdigest.com. 

Jon Bon Jovi
Jon Bon Jovi predáva svoj 4-izbový byt: Za toto chce 22 miliónov dolárov! Zobraziť článok

A tej newyorskej sa zbavujú… New York Post uvádza, že Kate svoj strešný byt v umeleckej štvrti West Chelsea predala za 5,3 milióna dolárov menej ako rok po jeho uvedení na trh. A pekne zarobila, pretože podľa údajov zverejnených na portáli AD v roku 2004 za ten istý byt zaplatila „iba“ 4,9 milióna dolárov.

Byt má štyri spálne s „naoko“ celkom bežným zariadením, tri kúpeľne a strešnú terasu s dokonalým výhľadom na panorámu mesta. Úzka vstupná hala vedie do veľkej miestnosti s krbom, policami od podlahy až po strop a priestrannej kuchyne s najmodernejšími spotrebičmi a masívnym ostrovčekom.

Winslet bola jediným vlastníkom duplexu od roku 2012 po tom, čo po rozvode s filmovým režisérom Samom Mendesom odkúpila jeho podiel a byt poskytla nájomníkom. TU uvidíte, akým zariadením moderná nehnuteľnosť disponuje.

Margot Robbie prerobila svoj dom na rozprávku: Posteľ ako pre princeznú a tá kuchyňa! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});