Celine Dion ukázala fotky z detstva, bola ROZKOŠNÝM dievčatkom: Teraz jej KRUTÁ diagnóza ničí život! Nevzdávam sa, odkazuje

Autorka mnohých chytľavých popových hitov to nemala v detstve ľahké. Mala však šťastie na ľudí, ktorí jej spočiatku pomohli dostať sa ...

Autorka mnohých chytľavých popových hitov to nemala v detstve ľahké. Mala však šťastie na ľudí, ktorí jej spočiatku pomohli dostať sa tam, kde je dnes. Aj vďaka nim statočne bojuje s nevyliečiteľnou chorobou.

Fotogaléria

Celin vyrastala v hudobníckej rodine so 14 deťmi, kde bola najmladšia. Jej rodičia viedli malý klub Le vieux Barril v rodnom mestečku Charlemagne (cca 50 km severovýchodne od Montrealu), kde počas víkendov vystupovala celá rodina a zabávala miestnych.

Malá Céline tu spievala od piatich rokov, a rýchlo na naučila vystupovať naživo. V dvanástich spoločne s matkou Therese zložila pieseň Ce n'etait qu'un reve, ktorá v podstate zmenila jej života.

V demonahrávke ňou zaujala v januári 1981 producenta Reného Angélila, ktorý sa kvôli Celine rozhodol zariskovať s jej debutovým albumom La voix du bon Dieu. V lete 1981 absolvovala prvé vystúpenie pred televíznymi kamerami.

Shakira
Shakira s havraními vlasmi a hustým spojeným obočím? Na týchto FOTKÁCH ju nespoznáte. Je to naozaj ONA? Zobraziť článok

Od skromných začiatkov z miestneho klubu sa vypracovala na medzinárodnú hviezdu, ktorá dokáže vypredať štadióny. Jej príjemný soprán hrá pravidelne z rádií.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});