Skvelá komička Klaudia Rusnak popri materskej stíha prácu aj ZABÁVAŤ na Instagrame: Pozor, jej videá sú vysoko NÁVYKOVÉ, budete plakať od smiechu!

O rozhovor sme požiadali mladú komičku Klaudiu Rusnak (34), ktorá už niekoľko rokov svojimi vtipnými videami zabáva sociálne siete. Jej ...

O rozhovor sme požiadali mladú komičku Klaudiu Rusnak (34), ktorá už niekoľko rokov svojimi vtipnými videami zabáva sociálne siete. Jej insta profil @helloklaudi má cca 46,8 tisíca priaznivcov.

Fotogaléria

Iba z influencingu sa na Slovensku asi vyžiť nedá.  Máte ešte nejakú inú pracovnú náplň?

Moja hlavná pracovná náplň je menežovanie domácnosti a jedného krásneho dva a pol ročného chlapca, ktorý si vyžaduje pozornosť za troch. Áno, ešte stále som oficiálne na materskej dovolenke. (smiech) Platené to však je mizerne.

Popri tejto zle platenej práci mám teda rozprávanie príbehov na Instagrame, ktoré je ale platené myslím slušne. Ja osobne si myslím, že sa z influencingu dá vyžiť viac než dobre na Slovensku. A ak máte nad 100 tisíc followerov, tak sa bavíme o krásnom plate na pozícii regionálneho menežéra v nadnárodnej spoločnosti.

Viem to, pretože moje ďalšie hobby – pracovná náplň je moje brand štúdio/ agentúra Velociraptor, ktorá má na starosti aj influencerské kampane pre iné značky. Som taký obojživelník v tomto svete.

Môžete prezradiť aj svoje pracovné plány či túžby do blízkej budúcnosti?

Do blízkej budúcnosti neviem, ale ďaleka budúcnosť je napísať a režírovať môj celovečerný film. Ešte si musím rozmyslieť, ktorú časť môjho života chcem povedať, no prvky komédie budú v každom. Ale tak to bolo aj s mojimi videami.

Niekoľko rokov som premýšľala nad tým v akom jazyku to bude, či angličtina alebo slovenčina a booom, píše sa rok 2023 a sme tu. Vedela som, že chcem robiť niečo takéto. Viete, na vysokej škole v Amerike som chcela študovať scenáristiku, no zhoda okolností mi to nedovolila. Človek si cestičku nájde.

Nič pre KONZERVATÍVNE duše: Na trh som chcela priniesť EXKLUZÍVNE svadobné šaty, aké na Slovensku ešte nie sú, hovorí majiteľka salónu Petra Sekerková Zobraziť článok

Ako vzniklo vaše alterego ufrflaná kozmetička Žaneta? Stojí na jej pozadí skutočná osoba, alebo je to skôr skrytá časť vašej osobnosti, ktorú takto občas vypustíte von?

Je to nie až tak skrytá časť osobnosti mojej mami. Ale aby som jej nekrivdila, Žaneta sa z nej stáva len keď je unavená, hladná alebo sa zobudila zlou nohou. Vtedy si radšej všetci zbaľme veci a utekajme na Mars. Ale inak je to super ženská a je s ňou sranda.

Vlastne nie sme také všetky? (smiech) Ono postava Žanety má aj hĺbku. Tí čo sa vyznajú do archetypiálnych postáv asi tušia, že Žaneta je len nepochopený Don Quijote s bratislavskými heftami.

Soňa Flídr, SF studio beauty&spa
Mladá Slovenka uľahčila ženám cestu ku kráse: Jej beauty zlepšovák budete zbožňovať! Zobraziť článok

Máte pár veselých spoluprác napríklad s komikom Mojmírom Procházkom (Ľudia a VŠ tituly, Príliš veľa angličtiny…). Je na slovenskej scéne ešte niekto, s kým by ste určite chceli nahrať nejaké vtipné scénky? Kto by to bol a prečo práve s ním/ňou?

Som otvorená spolupráci s hocikým ak je koncept vtipný! Mne však príde veľmi málo ľudí na slovenskej scéne vtipných. Pardon za úprimnosť. Máme tu dva typy vtipných ľudí – jedny sú stand up komici s Instagram účtom a tí čo robia sketche.

Jedni nevedia robiť druhé a naopak. Standup sa robí ťažko na social. To je žáner na pódium. Tí mi prídu vtipní, ale sketche (poviem úprimne) pozerám len zahraničné až na pár výnimiek. Vtipné by bolo možno, ak by sa Žaneta stretla s Ferovou (Fero Joke) Majou. To by bol za mňa solídny koncept.

Viete ja som trochu čudná. Ani moje videá mi niekedy neprídu vtipné. Ja mám veľmi špecifický humor, ktorý musí byť aj dramatický ale aj veľmi primitívny. Ale napríklad treba podotknúť, že by som kľudne natočila video aj s niekým kto nemá ešte ani profil zaobstaraným ale chce začať. Niekedy mám pocit, že práve tí najvtipnejší ľudia ešte neobjavili Instagram, alebo sa ho priam stránia.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});