Nič pre KONZERVATÍVNE duše: Na trh som chcela priniesť EXKLUZÍVNE svadobné šaty, aké na Slovensku ešte nie sú, hovorí majiteľka salónu Petra Sekerková

Budúce nevesty túžiace po absolútnej dokonalosti určite potešíme rozhovorom s majiteľkou exkluzívneho svadobného salónu, v ktorom na ...

Budúce nevesty túžiace po absolútnej dokonalosti určite potešíme rozhovorom s majiteľkou exkluzívneho svadobného salónu, v ktorom na vás čakajú luxusné, boho aj Haute Couture šaty od svetoznámych módnych dizajnérov.

Fotogaléria

Takmer každá kočka túži po nádhernej svadbe. Schválne píšem, že takmer, lebo sa teraz isto nájdu také, ktoré pohoršene krútia hlavami a zaprisahávajú sa, že len v prípade ak bude padať z neba červený sneh. A ten nepadá, a nepadá... No ale späť k začiatkom. Väčšina z nás to chce odmalička a ako ináč, na prvom mieste sú pre budúcu nevestu šaty.

Lebo v deň D chce každá hrať hlavnú úlohu vo svojom romantickom filme so šťastným koncom. A v tom byť tá najkrajšia v nádherných šatách. Kočky, v exkluzívnom svadobnom salóne Isabell sa vaše sny stanú skutočnosťou. Samozrejme, viac prezradí tá najkompetentnejšia, sympatická majiteľka salónu Petra Sekerková.

Na trhu sa s nimi roztrhlo vrece, no vy ste sa nebáli do toho ísť, zariskovať a otvoriť si svadobný salón. Kto vás inšpiroval?

Spomínam si na to veľmi presne, kedy som začala uvažovať nad svadobným salónom. Bolo to v čase, keď sa ženil môj brat pred 20 rokmi. V tom čase nebolo zvykom robiť špeciálnu výzdobu z kvetov a pamätám si, že sme sa s maminou úplne našli v tom ako vyzdobiť svadobnú hostinu čo najelegantnejšie.

Presne tam vznikol nápad aj so svadobnými šatami a mať jedného dňa svadobný salón. Myslím si však, že záľubu v svadobných šatách som zdedila po mamine aj po babičke. Babička bola vychytená krajčírka svadobných šiat, chodili za ňou nevesty z celého okolia Nových Zámkov. Vždy vedela navrhnúť a ušiť krásny svadobný model.

Jordánska princezná Iman sa vydala.
Je TOTO najkrajšia kráľovská nevesta v histórii? Jordánska princezná Iman sa vydávala v ÚCHVATNÝCH šatách! Zobraziť článok

Neodrádzala vás bohatá ponuka konkurencie?

Neodrádzala. Práve naopak, salón sme otvorili pred siedmimi rokmi. Na slovenský trh som chcela priniesť hlavne niečo nové, čo nie je okukané, takže som sa zamerala na exkluzívne svadobné šaty. Na také, ktoré na Slovensku ešte nie sú.

S dizajnérkou svadobných šiat, ktoré ponúkame v salóne som sa prvýkrát stretla v Barcelone na svadobnej výstave. Musím povedať, že jej tvorba bola pre mňa láska na prvý pohľad, úplne ma dostala a mala som pocit, že nič krajšie som v svadobnej móde nevidela. Dizajn šiat a kvalita materiálu sú neporovnateľné s ostatnými dizajnérmi svadobných šiat.

Musí byť za tým kus roboty. Inšpirovať sa treba každý rok a samozrejme, predstaviť nové a nové, moderné modely. Kde sa inšpirujete vy, a odkiaľ pochádzajú všetky vaše šaty?

Svadobnými šatami žijem od rána do večera, sledujem trendy, chodím pravidelne na veľtrhy svadobnej módy do New Yorku a Barcelony, sledujem módne prehliadky. V salóne pravidelne organizujeme takzvanú Trunk Show. Vtedy k nám do salónu prídu vzorky šiat z celej najnovšej kolekcie od dizajnéra a nevesty si samé môžu vybrať svoje vysnívané svadobné šaty, ktoré potom pre nich objednáme buď na prenájom alebo predaj.

V salóne ponúkame výhradne svadobné šaty od svetoznámej izraelskej dizajnérky Galie Lahav. Jej tvorba je jedinečná, svadobné šaty nie sú jednoduché ani skromné, práve naopak, extravagantné s nádherným výnimočným dizajnom. V jej šatách sa vydávali napríklad Paris Hilton, Beyoncé alebo len nedávno Nadia Ferreira.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});