Skvelá komička Klaudia Rusnak popri materskej stíha prácu aj ZABÁVAŤ na Instagrame: Pozor, jej videá sú vysoko NÁVYKOVÉ, budete plakať od smiechu!

O rozhovor sme požiadali mladú komičku Klaudiu Rusnak (34), ktorá už niekoľko rokov svojimi vtipnými videami zabáva sociálne siete. Jej ...

O rozhovor sme požiadali mladú komičku Klaudiu Rusnak (34), ktorá už niekoľko rokov svojimi vtipnými videami zabáva sociálne siete. Jej insta profil @helloklaudi má cca 46,8 tisíca priaznivcov.

Fotogaléria

Povedzme si rovno, že maximálne ideálny partner neexistuje, ale aký je podľa vás ten plne vyhovujúci resp. prudko kompatibilný?

Prudko kompatibilný partner je ten, čo má aspoň ako také základy empatie, akceptácie, porozumenia a potom väčšie základy humoru. Nemal by sa brať príliš vážne, mal by byť romantik, taktiež by mal byť skvelý milenec, kamarát a odborník na investície.

Mal by mať vzťah k športu, cestovaniu, túžbu po dobrodružstve a spontánnosti, no taktiež vedieť, kde sú jeho korene a mať nejaký vyšší cieľ. (Trochu prehnané?) Haha, a keď nič z toho, tak aspoň dobré srdce!

Časom ste spojili humor a sociálne média. Koľko hodín denne sa venujete vlastnej tvorbe? A čo je z toho tá najprácnejšia časť

Momentálne tancujem na veľmi tenkom ľade a snažím sa nájsť balans medzi prácou a voľným časom. Viete, ja som celkom bonviván a pôžitkár, nerada veľa pracujem a nevidím v tom životný zmysel. Najprv z toho bola nevinná zábava na základe impulzu. Niečo mi napadlo, išla som to natočiť.

Zrazu som na bode, kedy musím mesačne vymyslieť minimálne 8 kreatívnych konceptov, z toho 4 sú pre klienta a musia spĺňať nejaké kritériá. Zoberme si, že taká 30-sekundová reklama v TV zaberie minimálne pár týždňov na produkciu. Ja mám na to niekedy 8 hodín.

Niektoré videá zaberú 4 hodiny, napríklad taká Žaneta, niektoré 20, pretože je tam seriózny scenár, produkčná príprava a edit. Ten proces však milujem. Od toho ako mi niečo napadne až po samotný strih. Je to rozprávanie príbehov a som vďačná, že to baví niekoho počúvať. (smiech)

Dáva vám občas nápady na scénky aj manžel či priatelia?

Priatelia vôbec, keďže mám okolo seba asi tú najracionálnejšiu skupinu ľudí akú si viete predstaviť – reálne sa cítim medzi nimi ako blázon. Sami analytici, projekťáci, phd… musím si nájsť nových kamošov asi. Haha.

Manžel je môj kritik, keď si nie som s niečim istá a má to už ísť von – aj keď väčšinou si aj tak urobím po svojom. No a výtvor Žaneta bola inšpirovaná mojou mamou, ktorá vie zadeliť 20 hlášok za hodinu, a pritom má kamennú tvár.

Odvrátenou stranou prezentácie influencerov sú typické hejty od „fanúšikov“. Ako sa s nimi vyrovnávate?

Chvalabohu ich veľa nemám, niekedy sama nechápem, kde sú, či čakajú všetci na ten istý moment, alebo či to je nejaká pasca. Som vysoko citlivý človek, čiže vnímam a prežívam všetko omnoho intenzívnejšie, preto som rada aj za gombík - block. Pozor, nie som precitlivelá ale vysoko citlivá.

V rámci reklamnej spolupráce vás oslovujú aj rôzne značky. Odmietate aj niektoré ponuky, s ktorými sa vnútorne nestotožňujete?

Jasné, veď predstavte si ma ako robím reklamu na niečo čomu neverím. To by nemalo veľa lajkov.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});