Chudnutie s HYPNÓZOU: Zhodiť kilá nebolo nikdy jednoduchšie, no má to háčik! Táto účinná metóda nie je pre každého

Prejsť zo „športového muflíka“ na „fitnes guru“ zo dňa na deň sa ľahšie povie, ako robí. Dá sa prepínač v hlave, ktorý bežne sabotuje ...
  • Zdroj: Getty/Tassii

Prejsť zo „športového muflíka“ na „fitnes guru“ zo dňa na deň sa ľahšie povie, ako robí. Dá sa prepínač v hlave, ktorý bežne sabotuje diétne plány, prehodiť pomocou hypnoterapie?

Liečba hypnózou má za cieľ prelomiť negatívne návyky a nahradiť ich správnymi. Tento princíp možno aplikovať nielen pri strachu z lietania či závislosti na nikotíne, ale aj pri obezite či túžbe schudnúť. Funguje to asi takto: namiesto chuti na sladké, hypnóza ukotví v mozgu správanie s chudnúcim efektom. 

Spoznajte výhody pitia teplej vody s MEDOM: Dámy, toto je zlatý elixír pre ženské telo! Zobraziť článok

Bez ohľadu na postavu a fyzickú kondíciu - do rúk hypnotizéra sa môže v podstate zveriť každý. Hypnóza je však užitočná najmä pre ľudí s nadváhou, ktorí po niekoľkých pokusoch o klasickú diétu zlyhali – väčšinou preto, že neodolali starých zaužívaným praktikám.

Tréning ako z učebnice, no nie a nie schudnúť? Problém môže byť vo vašej spálni! Zobraziť článok

Skôr, ako s ňou začnete, poraďte sa o problémoch s hmotnosťou s vaším lekárom. Za kilami navyše môžu byť totiž zdravotné príčiny – ako hormonálne poruchy alebo nedostatočná činnosť štítnej žľazy. Ani pri morbídnej obezite nie je chudnutie pomocou hypnózy vhodným terapeutickým postupom.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});