Aj v menopauze sa dá ĽAHKO ZHODIŤ pár zbytočných kíl: Tu je jedálny PLÁN od známeho osobného trénera. Dámy, hladovať nebudete

Chudnúť sa dá aj bez hladu. Len treba vedieť ako na to. Zabudnite na „osvedčené“ babské rady a radšej sa spoľahnite na odborníkov.

Chudnúť sa dá aj bez hladu. Len treba vedieť ako na to. Zabudnite na „osvedčené“ babské rady a radšej sa spoľahnite na odborníkov.

Fotogaléria

Večera: grilovaný losos s pečenými sladkými zemiakmi a dusenou brokolicou, vyprážané kura s hnedou ryžou a miešanou zeleninou alebo celozrnné cestoviny s paradajkovou omáčkou a šalátom.

Fantastická nízkokalorická večera: Na jej prípravu vám bude stačiť 15 minút! Zobraziť článok

Dezert: plátky jabĺk s mandľovým maslom, mrkvové tyčinky s humusom alebo orechy a sušené ovocie.

Kunal dodával: „Tento jedálny plán kladie dôraz na vyváženosť zdravých sacharidov, bielkovín a tukov, ako aj dostatok ovocia a zeleniny. "Je tiež dôležité mať na pamäti veľkosť porcií a piť veľa vody počas dňa," dodal. Diéta a cvičenie nie sú jediné rutiny, ktoré môžu ženy po menopauze zmeniť. Rovnako tak je dôležité, aby mali dostatok spánku, ktorý pomôže zabrániť priberaniu.

Aj napriek diéte a pohybu nechudnete? Možno ste to netušili, ale aj toto spôsobuje náhle PRIBERANIE NA VÁHE Zobraziť článok

Kunalova osobná cesta sa začala v mladosti po strate otca, ktorý zomrel na rakovinu pľúc. To zmenilo jeho pohľad na život. Vtedy objavil svoj cieľ vo vzdelávaní ostatných o dôležitosti uprednostňovania zdravia a kondície a dlhého, zdravého a šťastného životného štýlu.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});