Trápia vás VRÁSKY okolo úst? Problém mnohých žien sa dá riešiť aj v pohodlí domova, stačí vydržať!

Hlboké záhyby v okolí úst trápia väčšinu ľudí, pretože ich robia staršími a smutnejšími. Ako im čeliť bez toho, aby ste museli ísť priamo ...

Hlboké záhyby v okolí úst trápia väčšinu ľudí, pretože ich robia staršími a smutnejšími. Ako im čeliť bez toho, aby ste museli ísť priamo pod nôž?

Fotogaléria

Vertikálne línie od kútika úst až po bradu nie sú vzácne, no sú všetko, len nie krásne, pretože mimike prepožičiavajú negatívny a smutný výraz. Okrem toho opticky sťahujú kútiky úst. Pre niektorých je to naozaj veľký problém, no dá sa riešiť.

1. Tvárová gymnastika

Zabojovať môžete tvárovou gymnastikou, ktorá zaisťuje lepšie prekrvenie pokožky aj svalov. O týchto cvikoch sa síce v odbornom svete diskutuje kontroverzne, no je jasné, že vrásky sa výraznejšie objavujú na ochabnutých tvárových svaloch ako na tých dobre trénovaných. 

Odborne sa marionetové línie nazývajú mentolabiálne línie. Svoj hovorový názov dostali podľa drevených bábik s pohyblivými klapkami na ústach - bábkové línie. Môžu byť genetické alebo sa prichádzajú s vekom. K ich vzniku napomáha aj fajčenie. 

Ako na to?

Sformujte pery do tvaru, ako keby ste chceli dať niekomu bozk a zakloňte hlavu dozadu. Vydržte v pozícii asi 10 sekúnd a cvik zopakujte trikrát. Natiahnite jazyk smerom ku špičke nosa. Vydržte v pozícii asi 10 sekúnd a cvik zopakujte trikrát. A to je len základ. Mnohé cvičenia možno nájsť na YouTube. Dôležité je vykonávať cvičenia pravidelne.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});