Trápia vás VRÁSKY okolo úst? Problém mnohých žien sa dá riešiť aj v pohodlí domova, stačí vydržať!

Hlboké záhyby v okolí úst trápia väčšinu ľudí, pretože ich robia staršími a smutnejšími. Ako im čeliť bez toho, aby ste museli ísť priamo ...

Hlboké záhyby v okolí úst trápia väčšinu ľudí, pretože ich robia staršími a smutnejšími. Ako im čeliť bez toho, aby ste museli ísť priamo pod nôž?

Fotogaléria

2. Ošetrenie kyselinou hyalurónovou

Niekedy je vývoj taký závažný, že samotné tvárové cvičenia nestačia. V tomto prípade je ďalšou možnosťou ošetrenie kyselinou hyalurónovou. Treba si však uvedomiť, že v tejto oblasti je potrebné vyplniť veľa objemu a že jednorazové ošetrenie hyalurónom nestačí.

V závislosti od hĺbky vrások, v počiatočnej situácii by sa injekcia kyseliny hyalurónovej do marionetových línií mala aplikovať v niekoľkých sedeniach. Náklady na ošetrenie hyalurónom sa pohybujú od 100 do 400 eur (za ošetrenie) a líšia sa od človeka k človeku.

3. Jednoducho ich schovajte

Ak nestíhate robiť tvárovú gymnastiku každý deň a nechcete používať injekcie kyseliny hyalurónovej, nezostáva vám nič iné, len problém prekryť mejkapom.

Vrásky na viečkach? Tri BRILANTNÉ triky, ako ich šikovne demaskovať mejkapom Zobraziť článok

Už pár krokov vedie k optickému zlepšeniu

Najprv naneste korektor priamo na marionetové línie, aby ste prekryli tmavý tieň. Potom je možné použiť zvýrazňovač. Lesklý produkt zaisťuje, že oblasť okolo línií je dobre osvetlená. Na záver jemne prepudrujte, aby mejkap dlhšie vydržal.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});