Expresné odstránenie vrások jedným šmahom? Žiadna injekcia, ale dlhodobo utajovaný celebritný trend!

Kozmetické procedúry sa množia, preto bolo len otázkou času, kedy sa objavia...
  • Zdroj: Getty/PeopleImages

Kozmetické procedúry sa množia, preto bolo len otázkou času, kedy sa objavia...

liftingové pásky na tvár! 

Ide o zdanlivo jednoduchý spôsob, ako odstrániť vrásky, a teraz pozor, už za pár sekúnd!

Jennifer Lopez, Halle Berry, Jennifer Aniston, Jessica Alba
Zub času sa do nich nezahryzol: Padá nám sánka, tieto známe hollywoodske krásky vyzerajú neskutočne! Zobraziť článok

Ale pekne od začiatku. Najznámejšími možnosťami omladenia sú botox a face-lifting, ktorých popularita v posledných rokoch vzrástla aj vďaka pandémii sociálnych sietí. Pre tie, ktoré nechcú ísť pod nôž, by mohla byť alternatívou tvárová páska, ktorá je schopná stiahnuť svaly na tvári podobne ako botox.

3 dôvody, PREČO to nepreháňať s výplňami: Dievčatá, majte mieru, ináč budete spuchnuté a zdeformované, tvrdí známa lekárka Zobraziť článok

Riešenie tzv. tejpovaním je však iba dočasné. Hlavným cieľom je umiestniť pásky ešte pred nanesením mejkapu a na správne oblasti tváre. Teda tie, ktoré najviac vykazujú známky vrások. "Kúra" zahŕňa (podľa potreby) prilepenie pásky na boky tváre, vonkajšie kútiky očí a čeľusť. Páska sa následne spojí šnúrkou, ktorá je natiahnutá po obvode hlavy (skrytá pod vlasmi), aby napodobňovala lifting tváre. 

Face-liftingová páska bola dlhoročným hollywoodskym beauty tajomstvom a až donedávna ju používali iba profesionálni vizážisti. No táto prax sa stáva čoraz bežnejšou (značky uvádzajú na trh svoje vlastné tejpovacie produkty), čo naznačuje, že sa v blízkej budúcnosti môžu stať ďalšou významnou kategóriou v oblasti skrášľovania. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});