Ako zastaviť nadmerné vypadávanie vlasov? Stavte na profesionálnu starostlivosť v 4 krokoch!

V súčasnosti sa s vypadávaním vlasom stretávame čoraz častejšie. Našťastie, vďaka pokroku v beauty oblasti ide o problém, ktorý sa dá ...

V súčasnosti sa s vypadávaním vlasom stretávame čoraz častejšie. Našťastie, vďaka pokroku v beauty oblasti ide o problém, ktorý sa dá riešiť!

Fotogaléria

Existuje množstvo dôvodov, ktoré spôsobujú vypadávanie vlasov:

• zmena ročných období
• stres
• nedostatočná alebo nevyvážená strava
• užívanie liekov
• celkové oslabenie alebo hormonálna nerovnováha po pôrode
• zostarnutie pokožky
• glykácia vlasového korienku
• UVB žiarenie

Na úvod treba uviesť, že do istej miery je padanie vlasov normálne. Problém nastáva, ak sa ich strata vymyká spod kontroly, je pravidelná a vplýva na vaše sebavedomie.

O čo ide: Každý vlas má svoj životný cyklus, ktorý sa skladá z troch fáz - anagén, katagén a telogén. Ak tieto tri fázy nie sú zdravo vyvážené, cyklus sa nahradí nadmerným vypadávaním a následným zrednutím vlasov.

Ako zakročiť:
Správnou a účinnou starostlivosťou. Je však nevyhnutné zasiahnuť konkrétnym spôsobom, takým, ktorý potlačí príčiny vedúce k obávanej strate.

ELIXIR Joico SALON ponúka kompletný inovatívny program v 4 krokoch plne zameraný na stimuláciu mikrocirkulácie pokožky hlavy a výživu vlasového folikulu.

Krok 1 - Preparing Potion
Jeho blahodarné zloženie uvoľňuje pokožku hlavy, jemne ju čistí a pripravuje na ďalšie ošetrenie.

Obsahuje:
• Ultrajemné čistiace látky s ochranným účinkom pre pokožku hlavy.
• Éterické oleje s vyrovnávacím, antibakteriálnym, protizápalovým, čistiacim, osviežujúcim, detoxikačným a antiseptickým účinkom.

Krok 2 - Stimulatin Schampoo
Šampón s účinkom proti vypadávaniu vlasov, ktorý podporuje mikrocirkuláciu vlasovej pokožky prostredníctvom stimulačných vlastností chilli a škorice. Ginko a čučoriedka chránia kapiláry a vyživujú vlasový folikul, čím podporujú vitalitu vlasov.

Krok 3 - Stimulating Scalp Lotion
Vysoko koncentrovaná ampulka navrhnutá na stimuláciu kapilárnej aktivity, zabraňuje a bojuje proti nadmernému vypadávaniu vlasov.

Obsahuje výťažok z čili papričky a vysokokvalitné ingrediencie z morských rias, esenciálnych olejov a ďalších rastlín. Stimuluje mikrocirkuláciu, revitalizuje a vyživuje pokožku hlavy.

Krok 4 - Ozonizér
Profesionálny ozonizér je prístroj, ktorý stimuluje prekrvenie vlasovej pokožky a tým napomáha penetrácií účinných látok hlbšie do vlasovej cibuľky. Slúži na zapracovanie 3 kroku.

Odporúča sa ošetrenie absolvovať 6x po sebe, raz za mesiac jedno sedenie. Samozrejme ruka v ruke s touto terapiou musia ísť aj kvalitné produkty na domácu starostlivosť (šampón a tonikum proti padaniu vlasov).

ELIXIR Joico SALON - miesto pre vašu krásu a relax. Zverte sa do rúk odborníčiek a nechajte sa rozmaznávať.

Zapojte sa do Veľkej súťaže so Ženským Časom o nezabudnuteľný beauty day v ELIXIR Joico SALON. Všetky potrebné informácie spolu s pravidlami nájdete TU >>>

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});