SÉRIOVÁ VRAHYŇA zniesla zo sveta 21 ľudí, vrátane vlastných a cudzích detí: Chamtivá Mary Ann Robson neušetrila ani vlastnú rodinu

Minulosť je plná žien, ktoré svojim krutými činmi hravo prekonali aj mužov. Tento prípad z 19. storočia je o žene, ktorú neskôr dobové ...
  • Galéria3
  • Zdroj: Northfoto, Pixabay / Servicelinket

Minulosť je plná žien, ktoré svojim krutými činmi hravo prekonali aj mužov. Tento prípad z 19. storočia je o žene, ktorú neskôr dobové média prezývali "Temný anjel Severu".

Fotogaléria

Vyhodená na ulici ju jej priateľka zoznámila s bratom – čerstvým vdovcom Frederickom Cottonom. Jemu zomreli dve zo štyroch detí, a čoskoro po opatere Mary Ann prišiel o tretie dieťa (choroba žalúdka). Žiaľom zničeného Frederika utešovala tak silno, až ostala dvanásty raz tehotná. Zosobášili na jeseň 1870 v Newcastle-Upon-Tyne. Začiatkom roka 1871 sa im narodil syn Robert.

Paul Walker
Od smrti Paula Walkera ubehne 9 rokov: Výsledky vyšetrovania priniesli smutné fakty o hercovom skone Zobraziť článok

Čoskoro nato sa Mary Ann dozvedela, že jej bývalý milenec Joseph Nattrass býva necelých 50 km od nej, a obnovila s ním milenecký vzťah. Dokonca presvedčila svoju novú rodinu, aby sa presťahovala do jeho blízkosti.

Jej štvrtý manžel zomrel v decembri toho istého roku na „žalúdočnú horúčku“. Poistka bolo viazaná na jeho život a životy jeho synov. Frederick Jr. zomrel v marci 1872 a malý Robert čoskoro potom. Príčiny ich smrti už asi poznáte.

Prvý milenec Nattrass ochorel na žalúdočnú horúčku a zomrel hneď po tom, čo svoj testament upravil v prospech Mary Ann. Druhým milencov sa stal colník Richard Quick Mann, ktorý sa postaral o jej trináste tehotenstvo.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});