Krásna hyena z Osvienčimu: SADISTICKÁ dozorkyňa vyhladzovacieho tábora si užívala utrpenie ľudí a zvrátený sex

Bola jednou z najnenávidenejších a najkrutejších nacistických dozorkýň počas 2. svetovej vojny. Svoje sadistické chúťky si najradšej ...
  • Galéria8
  • Zdroj: Instagram/ @irmagrese, Northfoto

Bola jednou z najnenávidenejších a najkrutejších nacistických dozorkýň počas 2. svetovej vojny. Svoje sadistické chúťky si najradšej vybíjala na najslabších. Za svoje zverstvá zaplatila najvyššiu cenu.

Fotogaléria

Ťažké detstvo sa zrejme podpísalo na jej neskorších činoch. Irma Grese sa narodila 7.10.1923 v nemeckej dedine Wrechen do skromných podmienok. Bola prostrednou z piatich detí v rodine roľníka.

Rodičia mali medzi sebou napäté vzťahy, kde nechýbali pravidelné hádky, násilie a strach. To vyvrcholilo zistením otcovej nevery s krčmárovou dcérou, ktorú psychicky labilná manželka neuniesla a spáchala samovraždu. Vypila žieravinu.


Dominika Rajznerová
Psychologička Dominika Rajznerová: Slovné spojenie “chcem sa zabiť” zadávajú do internetového vyhľadávača mladí Slováci najviac Zobraziť článok

Irma mala vtedy 13 rokov a spolu so súrodencami sa snažili žiť normálny život. Podľa jej sestry Helene bola Irma v škole skôr utiahnuté dievča. Pred konfliktami a bitkami vždy radšej utekala. Nič nenasvedčovalo, že by v sebe mala agresitivu.

Kvôli slabým výsledkom v škole ale bola často spolužiakmi šikanovaná. Nedokončila ani základné vzdelanie a zo školy odišla. Útechu našla vo Zväze nemeckých dievčat (Bund Deutscher Mädel) kde získala až fanatickú vieru v nacistickú ideológiu.

Hoci jej otec bol tiež členom nacistickej strany, rozhodne nesúhlasil, aby sa jeho dcéra stala členkou tejto organizácie. Po odchode zo školy pracovala pol roka na farme, potom pol roka ako predavačka. Lákalo ju byť zdravotnou sestrou.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});