SÉRIOVÁ VRAHYŇA zniesla zo sveta 21 ľudí, vrátane vlastných a cudzích detí: Chamtivá Mary Ann Robson neušetrila ani vlastnú rodinu

Minulosť je plná žien, ktoré svojim krutými činmi hravo prekonali aj mužov. Tento prípad z 19. storočia je o žene, ktorú neskôr dobové ...
  • Galéria3
  • Zdroj: Northfoto, Pixabay / Servicelinket

Minulosť je plná žien, ktoré svojim krutými činmi hravo prekonali aj mužov. Tento prípad z 19. storočia je o žene, ktorú neskôr dobové média prezývali "Temný anjel Severu".

Fotogaléria

Druhým manželom bol chorľavý inžinier George Ward, ktoré spoznala ako svojho ošetrovaného pacienta. Zobrali sa v lete 1865, pričom už na jeseň 1866 zomrel. Príčinou bola paralýza a črevné problémy. Mary Ann opäť dostala peniaze z manželovej životnej poistky.   

Jej telo ležalo v aute desať dní: Žiarivú kariéru Jean Seberg (†40) ukončila žalostná smrť, nad ktorou visia otázniky Zobraziť článok

Tretím manželom bol lodiar James Robinson, ktorému najprv robila gazdinú, ale po smrti manželky a neskôr syna Johna (zomrel na žalúdočnú horúčku) aj fyzickú útechu. Mary Ann s ním ostala tehotná.

Keď jej matka ochorela, okamžite išla za ňou. Mama sa síce začala zotavovať, ale začala sa sťažovať na bolesti žalúdka. Zomrela vo veku 54 rokov na jar 1867, iba deväť dní po príchode dcéry.

Dcéra Mary Ann Isabella z prvého manželstva bola pripravené prísť do rodiny Robinsonovcov (predtým bývala so svoju babkou) a čoskoro dostala silné bolesti žalúdka a zomrela, rovnako ako dve Robinsonove deti (1867).

Kövešová oslavuje po zážitku na prahu smrti druhé narodeniny: V nebi sa stal ZÁZRAK! Zobraziť článok

Matka dostala za Isabellu poistku vo výške asi 5 libier. Robinson medzitým začal byť podozrivý z naliehania manželky, aby si založil životné poistenie. Navyše zistil, že za jeho chrbtom narobila dlhy a dala do zálohy rodinné cennosti. Vyhodil ju a nechal si len spoločného syna Georga.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});