Boli ste prvá, stredná, či posledná? To, v akom poradí ste sa narodili, o vás veľa prezradí

O prvorodených sa hovorí, že sú najzodpovednejší. O stredných, že vyrastali takpovediac sami a o najmladších? Tí sa statusu maznáčik ...

O prvorodených sa hovorí, že sú najzodpovednejší. O stredných, že vyrastali takpovediac sami a o najmladších? Tí sa statusu "maznáčik" nikdy nezbavia. Čo však poradie, v akom ste sa narodili, vypovedá o vašich schopnostiach v úlohe rodiča?

Fotogaléria

Poradie, v akom ste sa narodili, neurčuje iba vaše postavenie medzi súrodencami, ale aj to, akým budete rodičom. 

Prvorodené dieťa 

Ak ste sa narodili ako prvé dieťa v rodine, v pozícii rodiča budete mať veľmi vysoké nároky. V detstve ste museli robiť všetko správne a podobné správanie budete očakávať aj od vlastných detí. Vaše sklony k perfekcionizmu jednoducho nikdy nezapriete.

Dylan Penn., Dakota Johnson, Dominika Cristina García-Lorido
Využili slávu rodičov alebo sú naozaj talentované? Spoznajte dcéry hercov, ktorým sa otvorili dvere Hollywoodu Zobraziť článok

Stredné dieťa 

Pri výchove budete vždy hľadať kompromis, každého si vypočujete a rozhodnete v prospech všeobecného dobra. Deti vás pre vašu priateľskú, rebelskú a zároveň férovú povahu budú milovať. 

Najmladšie dieťa 

Vás v rodine zrejme hýčkali najviac zo všetkých, však? Nie je vylúčené, že podobné správanie prenesiete aj do vlastnej domácnosti. Vychovávate na základe intuície, pričom vás nezaujíma, čo si myslí okolie, zaujímajú vás iba vlastné pocity a spokojnosť vašej milovanej rodiny.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});