Toto je hotové ŠIALENSTVO, hovorí slávna kuchárka o chybe počas sviatočnej večere, ktorej sa možno dopúšťate aj vy!

„Podávať tento chod je hotové šialenstvo,“ hovorí obľúbená televízna šéfkuchárka Nigella Lawson. Údajne sa na sviatočný stôl vôbec nehodí!

„Podávať tento chod je hotové šialenstvo,“ hovorí obľúbená televízna šéfkuchárka Nigella Lawson. Údajne sa na sviatočný stôl vôbec nehodí!

Fotogaléria

Podľa Nigelly Lawson je podávanie predjedla k sviatočnej večeri nesprávne. V novom rozhovore pre podcast The News Agents sa ďalej vyjadrila, že jesť príliš veľa jedla počas vianočných sviatkov sa stalo obscénnym pôžitkárstvom.

Hrozí vám spoločenské faux pas? OTESTUJTE SA, či viete, ako sa správať pri stole! Zobraziť článok

„Neviem, prečo ľudia robia predjedlá na sviatočnú večeru. Nikdy som to neurobila, zdá sa mi to šialené,“ tvrdí. „Pre mnohých sa to stalo akýmsi druhom obscénneho nadmerného pôžitkárstva. Ľudia nejedia, pretože je to príjemné. Jedia, pretože im je príjemná predstava nepretržitého jedenia.“

Autorka The Cook, Eat, Repeat dodala, že mnohí sa zo špeciálnej príležitosti snažia vyťažiť maximum, čo považuje za ďalšiu katastrofu, pretože namiesto dobrého pocitu hrozí, že sa z nich stane "nafúknutá troska."

Čo s ovocím kaki? Pripravte si luxusný šalát, tento sviatočný recept odporúčajú TOP kuchári Zobraziť článok

Lawson nedávno spolupracovala so spoločnosťou Ocado na uvoľnení receptov šetrných k rozpočtu vzhľadom na krízu v oblasti životných nákladov. V roku 2020 vyhlásila, že po prvý raz nebude na sviatky piecť vianočného moriaka. Pre podcast BBC Newscast povedala, že sa odchyľuje od tradície a namiesto toho varí radšej bravčové mäso.

Ilustračná fotografia
Tradičné jedlá trochu inak: Aha, ako pripravili vanilkový puding a šunkovú rolku majstri kuchári. Pozor, bude to OSTRÉ! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});