Narkobarónka ČIERNA VDOVA nemala žiadne zábrany: Okázalý luxus, drogy za milióny dolárov, orgie a HROMADY MŔTVOL

Drogovému podsvetiu nešéfovali vždy len muži. V 70. rokoch minulého storočia bola v Medellínskom karteli známa ako Čierna vdova, ktorá ...
  • Zdroj: Northfoto

Drogovému podsvetiu nešéfovali vždy len muži. V 70. rokoch minulého storočia bola v Medellínskom karteli známa ako Čierna vdova, ktorá mala na starosti americké Miami.

Griselda Blanco sa narodila 15.2.1943 v kolumbijskej Cartagene. V troch rokoch sa s matkou presťahovala do Medellínu, kde sa s ňou život nemaznal. Na odvrátenú stranu zákona sa dostala už ako dieťa.

Približne v jedenástich rokoch mala uniesť a neskôr aj zastreliť iné dieťa, lebo zaň nedostala od rodičov výkupné. V trinástich už bola šikovnou vreckovou zlodejkou a neskôr mladou prostitútkou, v devätnástich utiekla kvôli sexuálnemu obťažovaniu otčima z domu. Do dvadsiatky smelo rabovala v meste.

Dávali mi 2-percentnú šancu na prežitie, hovorí Matthew Perry, ktorého z drogového pekla vyviedla Jennifer Aniston Zobraziť článok

Prvým Griseldiným manželom bol Zulma Andino Trujillo s ktorým mala tri deti. Vzťah im dlho nevydržal, a nakoniec ho nechala zabiť. Druhým bol Alberto Bravo, ktorý ju priviedol k obchodu s kokaínom. 

V polovici 70. rokov na falošné pasy emigrovali do USA a usadili sa v New Yorku. Založili si tam prosperujúci obchod s kokaínom. V apríli 1975 bola spolu s jej 30 podriadenými obvinená z porušenia federálnych zákonov za drogy. Pred zatknutím ešte stihla utiecť do Kolumbie.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});