Narkobarónka ČIERNA VDOVA nemala žiadne zábrany: Okázalý luxus, drogy za milióny dolárov, orgie a HROMADY MŔTVOL

Drogovému podsvetiu nešéfovali vždy len muži. V 70. rokoch minulého storočia bola v Medellínskom karteli známa ako Čierna vdova, ktorá ...
  • Zdroj: Northfoto

Drogovému podsvetiu nešéfovali vždy len muži. V 70. rokoch minulého storočia bola v Medellínskom karteli známa ako Čierna vdova, ktorá mala na starosti americké Miami.

Do Spojených štátov sa vrátila až koncom 80. rokov, tentoraz sa usadila v Miami, kde začalo byť čoskoro horúco. Zdvihla sa vlna násilia a rozmohli sa vraždy. Jej distribučná sieť s drogami zarábala 80 miliónov dolárov mesačne.

Násilie, zneužívanie aj pohľad na smrť: Ženské celebrity, ktoré mali v detstve doma hotové PEKLO Zobraziť článok

Tu si vyslúžila povesť „kráľovnej kokaínu“.  Obklopila sa všetkým dostupným materiálnym luxusom, vrátane domov, drahých áut a súkromného lietadla. Do toho organizovala aj divoké párty s pozvánkami pre mocných drogového sveta.

Niekedy sa mali večierky zmeniť na divoké orgie, na ktorých so zbraňou v ruke nútila mužov a ženy, aby s ňou mali sex. V tom čase sa sama stala závislou na drogách, čo prispelo k jeho rastúcej paranoji.

Nechýbali jej ani kreatívne nápady ohľadom biznisu. Spočiatku drogy nechala pašovať mladé krásne dievčatá v špeciálne upravených nohavičkách a podprsenkách. Aspoň spočiatku slečny neboli colníkom podozrivé. 

Maria Callas
Maria Callas sa dotkla dna: Zdrogovaná, bitá a kruto zneužívaná. Osobné zápisky opernej divy odhalili, aký HOROR prežila Zobraziť článok

Keď sa v Štátoch rozmohli drogy vo filmovom priemysle a športe, mali sa na pozore. Druhým jej uchyteným nápadom boli rýchli zabijaci na motorkách, či už s jedným alebo dvomi jazdcami, ale vždy so slušnou palebnou silou.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});