Brilantný TIP zo supermarketov: Prečo dávať papierové utierky do chladničky? Toto sa naozaj oplatí!

Kuchynská rolka dokáže oveľa viac, než len pomôcť upratať. Je tiež mimoriadne praktická ako rýchla náhrada obrúskov, na dosušovanie jedla ...

Kuchynská rolka dokáže oveľa viac, než len pomôcť upratať. Je tiež mimoriadne praktická ako rýchla náhrada obrúskov, na dosušovanie jedla alebo na zachytenie prebytočného tuku po vyprážaní. A čo je najlepšie?

Fotogaléria

Potraviny v chladničke vďaka nej zostanú dlhšie čerstvé! 

Niekedy sa zelenina jednoducho pokazí rýchlejšie, ako ju stihnete zjesť. Jednoduchým trikom, ako tomu zabrániť, je vyložiť priehradku na zeleninu v chladničke kuchynskou rolkou, a to skôr, ako do nej vložíte zeleninu.

Sú potraviny, ktoré do mrazničky NEPATRIA, inak si zbytočne urobíte škodu a OHROZÍTE svoje zdravie: Pozrite sa na zoznam! Zobraziť článok

Má to viacero výhod

Pri zelenine, ako je šalát alebo špenát zabalenej do fólie, môže pomôcť vložiť kúsok kuchynskej rolky priamo do vrecka. Druhá varianta je, že zeleninu vybalíte a papierovou utierkou vysteliete zeleninovú priehradku.

Všetko tak zostane dlhšie čerstvé a chrumkavé. Praktický vedľajší efekt: priehradka na zeleninu zostane dlhšie čistá! Najmä pod paradajkami, uhorkami, tekvicami a kapustou.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});