Tajomstvo slávneho profilu Marlona Branda: S takým nosom sa nenarodil! Toto zrejme o hereckej legende neviete

Marlon Brando, Jr., jeden z najznámejších a najvplyvnejších hercov druhej polovice 20. storočia, si prvýkrát získal pozornosť svojím ...

Marlon Brando, Jr., jeden z najznámejších a najvplyvnejších hercov druhej polovice 20. storočia, si prvýkrát získal pozornosť svojím výkonom ako Stanley Kowalski v hre Električka zvaná Túžba (1947). Odvtedy jeho talent oslavujú herci, spisovatelia a režiséri, a to aj dávno po jeho smrti.

Fotogaléria

4. Sám zo seba sklamaný

Keď v roku 1952 prvýkrát uvidel svoj výkon vo filme Električka zvaná Túžba, údajne bol zo seba taký deprimovaný, že bez slova opustil premietaciu sálu. Za túto rolu neskôr získal svojho prvého (z dvoch) Oscarov za najlepší mužský herecký výkon.

ROCCO AND HIS BROTHERS, 1960
Majú obrovský význam a hlbokú pointu: Týchto 5 filmov ocenia iba inteligentní Zobraziť článok

5. Ukradli mu Oscara

Zmiznutie sošky si všimol v roku 1994, keď ho jeho právnik informoval, že londýnsky aukčný dom ho plánuje predať.

Toxický vzťah s Marlonom ju dohnal do náručia Elvisa: Rita Moreno odhaľuje sexuálne kvality dvoch najväčších hviezd všetkých čias Zobraziť článok

6. Kúpil si vlastný ostrov

Počas natáčania Vzbura na Bounty (1962) prvýkrát uvidel atol Tetiaroa, ležiaceho pár míľ severne od hlavného ostrova Tahiti. Šesť rokov na to si ho kúpil. Dodnes funguje ako rezort: The Brando.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});