Tajomstvo slávneho profilu Marlona Branda: S takým nosom sa nenarodil! Toto zrejme o hereckej legende neviete

Marlon Brando, Jr., jeden z najznámejších a najvplyvnejších hercov druhej polovice 20. storočia, si prvýkrát získal pozornosť svojím ...

Marlon Brando, Jr., jeden z najznámejších a najvplyvnejších hercov druhej polovice 20. storočia, si prvýkrát získal pozornosť svojím výkonom ako Stanley Kowalski v hre Električka zvaná Túžba (1947). Odvtedy jeho talent oslavujú herci, spisovatelia a režiséri, a to aj dávno po jeho smrti.

Fotogaléria

3. Zlomili mu nos

S nezameniteľným profilom sa nenarodil, ako si mnohí myslia. Postaral sa mu oň jeden z divadelných kulisárov, ktorý bol amatérskym boxerom. Hercovi sa málila teória a trval na tom, aby spolu skutočne bojovali. Krátko potom, čo dostal päsťou do tváre a krvácal z nosa, neváhal vystúpiť na pódiu.

 JAMES DEAN
Vďaka strýkovi rozvíjal svoj talent: Nie však herecký! Aha, čím mohol byť James Dean Zobraziť článok

Irene Selznick, divadelná producentka, odporučila nespútanému umelcovi, aby si nos nechal "opraviť" a dostal ho do pôvodného stavu". Napokon bola rada, že ju nepočúval. "Úprimne si myslím, že zlomený nos mu priniesol bohatstvo," povedala. "Dodalo mu to sexepíl. Predtým bol príliš krásny."

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});