Prečo nechávať varechu na hrnci? Ako na PRASKAJÚCI OLEJ či krájanie cibule bez sĺz? Dievčatá, tieto účinné TRIKY budete zbožňovať

Povedzme,  že akurát varíte zeleninovú polievku. Pomiešate ju a varechu necháte položenú na hornom okraji hrnca. Robíte to možno automaticky, ...

Povedzme, že akurát varíte zeleninovú polievku. Pomiešate ju a varechu necháte položenú na hornom okraji hrnca. Robíte to možno automaticky, veď varecha je tak hneď po ruke.

Fotogaléria

Aj rozvarená ryža môže byť minulosťou, pokiaľ do vody pridáte trochu citrónovej šťavy.

Vzácna rada starých mám: Vodu z uvarenej ryže a cestovín NIKDY NEVYLIEVAJTE. Aha, aké zázraky dokáže s rastlinami Zobraziť článok

Prskajúci olej z panvice pri vyprážaní nikoho nepoteší. Dá sa mu ľahko predísť štipkou soli.

Vyberte si v reštaurácii radšej niečo iné: ŠTYRI exkluzívne gastro špeciality, ktoré (väčšinou) nestoja za vaše peniaze Zobraziť článok

Palacinky bez zbytočného oleja? Áno, len trochu oleja musíte pridať rovno do palacinkového cesta. Kvalitnú panvicu už potom nemusíte zvlášť mastiť.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});