Potraviny, ktoré sa nekazia: Pri týchto vás dátum spotreby trápiť nemusí

Sledovať dátum spotreby už pri kúpe a skladovaní potravín sa rozhodne vyplatí. Pár surovín má tú výhodu, že dátum na obale je len informačný ...

Sledovať dátum spotreby už pri kúpe a skladovaní potravín sa rozhodne vyplatí. Pár surovín má tú výhodu, že dátum na obale je len informačný a bez obáv sa do nich môžete pustiť aj po rokoch.

Fotogaléria

Ryža

Jej najväčšími producentmi sú ázijské krajiny a spolu poskytuje pätinu kalórii konzumovaných ľuďmi. Najlepšie je ju skladovať v uzatvorenej umelej alebo sklenenej nádobe pri teplote asi 4,5 stupňa. Týmto spôsobom ju môžete uchovať bez straty chuti alebo nutričnej hodnoty dlhé roky.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});