Prečo nechávať varechu na hrnci? Ako na PRASKAJÚCI OLEJ či krájanie cibule bez sĺz? Dievčatá, tieto účinné TRIKY budete zbožňovať

Povedzme,  že akurát varíte zeleninovú polievku. Pomiešate ju a varechu necháte položenú na hornom okraji hrnca. Robíte to možno automaticky, ...

Povedzme, že akurát varíte zeleninovú polievku. Pomiešate ju a varechu necháte položenú na hornom okraji hrnca. Robíte to možno automaticky, veď varecha je tak hneď po ruke.

Fotogaléria

Máme po ruke aj pár ďalších užitočných tipov:

Krájanie cibule môže byť aj sĺz. Stačí ju predtým nechať chvíľu v chladničke, alebo ju olúpanú namočiť do studenej vody, a pri krájaní nôž priebežne oplachovať studenou vodou.

Veľké tajomstvo ŠÉFKUCHÁROV: S týmto trikom rozmrazíte čokoľvek do 10 minút. A bez pomoci mikrovlnky! Zobraziť článok

Ani mlieko sa pri nepozornosti nemusí nutne pripáliť. Trik je v tom, že predtým treba dobre opláchnuť vnútro hrnca studenou vodou.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});