Axl Rose spája generácie: Prvky jeho štýlu prežili dodnes, nebojte sa ich!

Axl Rose. Bláznivý, šialený a problémový (alebo geniálny?) muž s tesnými šortkami, ohromnou charizmou a ikonickým štýlom, ktorého stopa ...

Axl Rose. Bláznivý, šialený a problémový (alebo geniálny?) muž s tesnými šortkami, ohromnou charizmou a ikonickým štýlom, ktorého stopa v umeleckých sférach je natoľko významná, že k správnej identifikácii nie je potrebné uvádzať kapelu.

Fotogaléria

Buď ako Axl Rose, krok č. 1.

Outfit: Aby ste sa priblížili k Axlovmu štýlu, musíte sa obliecť ako ON. Budete potrebovať veľa kože (to znamená tesné kožené nohavice, ideálne s veľkým opaskom), ďalej úzke, skutočne veľmi úzke rifle, károvanú košeľu s dlhým rukávom a kovbojské čižmy, píše wikihow. Vítané sú traky a pravé Conversy s nápisom AXL na jazyku a päte, chápete... No a stopercentne potrebujete aspoň jeden originálny kilt.

Čo by ste skutočne nemali podceniť, je výber šatky. Takej, ktorú budete nosiť celý život. Pod klobúkom, na klobúku, namiesto čelenky či ako potítko. Nemenej dôležitý prvok predstavuje tričko  – ak Axla sledujete, viete, že sa neraz objavil s kúskom s nápisom ThinLizzy  – tak zháňajte taký. Výborne ukáže v kombinácii s americkou zástavou a bielymi šortkami.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});