Milovala ju Brigitte Bardot, Romy Shneider aj Nathalie Delon: Krátke či dlhé vlasy, tento retro doplnok musíte na jar mať!

Módni znalci nosia tento rok vlasy s elegantnou látkovou čelenkou v štýle 60. rokov. Pozrite sa, ako tento trendový look funguje!

Módni znalci nosia tento rok vlasy s elegantnou látkovou čelenkou v štýle 60. rokov. Pozrite sa, ako tento trendový look funguje!

Fotogaléria

Hľadáte jednoduchý spôsob, ako okoreniť svoj vzhľad? Stavte na trendy čelenky! Vlasové doplnky sa momentálne tešia veľkej obľube a vďaka vplyvu sociálnych sietí ich už viac nie je možné ignorovať!

Dávno zabudnutý trend je späť: Šaty z roku 2000 určite nevyhadzujte, sú žiadanejšie ako kedykoľvek predtým! Zobraziť článok

Na výber máte hneď niekoľko druhov - od jednoduchých, decentných dizajnov až po výrazné farebné varianty. Momentálne sú obľúbené predovšetkým široké bavlnené čelenky v čiernej farbe. Výhody? Sú super pohodlné, praktické a sexi!

Noste ich priamo vpredu cez čelo, pričom zakryjete líniu vlasov. Dodajte svojej hrive objem a upravte ju smerom dozadu. Ak hľadáte inšpiráciu, svoju pozornosť namierte na štýly filmových ikon 60. rokov, akými sú Brigitte Bardot, Romy Schneider či Nathalie Delon.

Galéria >>> 

Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});