Bude to štýlové a praktické: Tieto 3 trendy bude NA JAR nosiť každá fashion maniačka!

Pracovný odev je vďaka svojim úložným priestorom nielen praktický, ale aj super štýlový. Teraz sa dostal aj na prehliadkové móla odkiaľ ...

Pracovný odev je vďaka svojim úložným priestorom nielen praktický, ale aj super štýlový. Teraz sa dostal aj na prehliadkové móla odkiaľ poputuje rovno do vašich skríň!

Fotogaléria

Ste pripravená na zoskok padákom, výlet do džungle alebo jednoducho do práce, mesta či baru? Jarný trend 2023 dokáže všetko a je nielen praktický, ale aj skutočne moderný.

Francúzky sa húfne vracajú k tejto nadčasovej kabelke: Klasika, ktorú si môže dovoliť každá! Zobraziť článok

Úžitkový štýl!

Veľké vrecká na širokých nohaviciach alebo extra úložný priestor na sukniach či vestách... Trend je flexibilný a dá sa kombinovať rôznymi spôsobmi v závislosti od vkusu.

1. Cargo nohavice 

Vyžarujú extra porciu nonšalancie, pôsobia nenútene a dajú sa skvele "zinscenovať" na rôzne príležitosti. Nie nadarmo sú považované za klasiku.

Módne trendy na rok 2023.
Módne hity Francúzok na rok 2023: Na tieto prisahajú! TRI trendy, ktoré bude hrdo nosiť každá Zobraziť článok

Cargo už dnes zoženiete v širokej palete farieb, nielen v khaki, čiernej či béžovej. Tak, ako farby, menia sa aj materiály, z ktorých sú vyrobené - v hre sú ľahučké látky, ľan či dokonca satén! Ale pozor, štýl si vyžaduje vypracované bruško. Nízky strih carga nohavíc stavia do pozornosti práve túto oblasť spoločne s bokmi.

Ako nosia CARGO celebrity, uvidíte v GALÉRII.

Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});