Výrazné črty, aj oči: Okolo dcéry Gwyneth Paltrow vypukol OŠIAĽ! Apple tvrdí, že zdedila talent po rodičoch, no je to naozaj tak?

Známe dieťa slávnych rodičov Apple Martin má sladkých 18 rokov, a svojim zdedeným pôvabom na seba priťahuje zaslúženú pozornosť.

Známe dieťa slávnych rodičov Apple Martin má sladkých 18 rokov, a svojim zdedeným pôvabom na seba priťahuje zaslúženú pozornosť.

Fotogaléria

Keď sa spevák Chris Martin (Coldplay) oženil v roku 2003 s herečkou Gwyneth Paltrow, došlo k jednému z najznámejších šoubiznisových spojení. Každý podvedome očakával, že ich potomkovia budú obdarení talentom z oboch svetov. Do roka po svadbe sa im narodila dcéra.

Dcéra Gwyneth Paltrow si vie pekne vyhodiť z kopýtka: Zásah polície! Zobraziť článok

Apple Martin (*14.5.2004)  po mame a babičke zdedila čarovné modré oči. V kombinácií s blond vlasmi a očarujúcim úsmevom je to dobrý základ na kariéru v šoubiznise. Mladá tanečnica tvrdí, že má herecké schopnosti matky a hudobné zručnosti otca.

Pravidelne účinkuje v školských zboroch vďaka ovládaniu gitary a spevu.  Apple robí niekoľko premyslených krokov, aby nasledovala kroky svojich slávnych rodičov. Ale mala by bez nich takú pozornosť?

Apple spieva na koncerte svojho otca - od 4:12 minúty:

Žijeme v ére tzv. „ nepo babies“ čo je skratka pre nepotistické dieťa, ktoré je potomkom  herca, hudobníka, producenta alebo inej osoby zo šoubiznisu, a pravdepodobne ťaží zo slávy alebo kontaktov rodičov pri rozbiehaní vlastnej kariéry.

Široká verejnosť ich nenávidí, pretože má pocit, že sa dostali na vrchol viac pomocou rodiny, a nie vlastným úsilím a talentom.

Dylan Penn., Dakota Johnson, Dominika Cristina García-Lorido
Využili slávu rodičov alebo sú naozaj talentované? Spoznajte dcéry hercov, ktorým sa otvorili dvere Hollywoodu Zobraziť článok

Zahraničné média medzi ne zaraďujú napríklad Dakotu Johnson (dcéra hercov Melanie Griffith a Dona Johnsona), Zoë Kravitz (dcéra speváka Lennyho Kravitza a herečky Lisy Bonet) či Maya Hawke (dcéra hercov Umy Thurman a Ethana Hawke).

Foto 18-ročnej Apple TU.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});