Chodíte s partnerom do reštaurácie? Podľa štúdie to vážne ovplyvňuje váš vzťah: Zistite, ako!

Radi chodíte s partnerom jesť do reštaurácie? Túto spoločnú preferenciu by ste si určite mali ponechať. Ako sa hovorí, „láska ide cez ...

Radi chodíte s partnerom jesť do reštaurácie? Túto spoločnú preferenciu by ste si určite mali ponechať. Ako sa hovorí, „láska ide cez žalúdok“ a na tomto výroku skutočne niečo je. Okrem toho, užijete si kvalitný čas patriaci iba vám!

Fotogaléria

Nová štúdia OpenTable zistila, že spoločná vášeň pre dobré jedlo a návštevy reštaurácie s tým spojené, môžu mať pozitívny vplyv na vývoj partnerstva. Nemusíte obedy či večere "vonku" absolvovať často, no dopriať si spoločne chutné jedlo, po ktorom nemusíte umývať riad alebo stáť hodiny v kuchyni je naozaj prínosné.

Beauty Fashion brunette model girl wearing stylish suit. Sexy woman portrait with perfect makeup.
3 ženské zlozvyky, ktoré sa chlapom hnusia: Buďte za každých okolností DÁMOU, o takúto frajerku nestoja Zobraziť článok

Odborníkom sa od celkovo 2105 respondentov podarilo zistiť, že pre 42 percent účastníkov, ktorí sú alebo sa chystajú vstúpiť do partnerského vzťahu, má spoločné stravovanie mimo domova veľký význam, pretože jednoducho utužuje vzájomný vzťah.

Partnera predsa najlepšie spoznáte v situáciách mimo bezpečia domova a návšteva reštaurácie je jedna z tých vecí, ktoré sú pre vzťah očividne veľmi dôležité.

Spoločná návšteva reštaurácie s vašim blízkym sa preto oplatí nielen z kulinárskeho hľadiska, ale je aj úžasnou príležitosťou urobiť niečo dobré pre vás oboch.

Vyberte si v reštaurácii radšej niečo iné: ŠTYRI exkluzívne gastro špeciality, ktoré (väčšinou) nestoja za vaše peniaze Zobraziť článok

Na to, aké dôležité je navštevovať reštaurácie či kaviarne, by ste mali myslieť aj počas randenia. Prechádzka je super, kino je cool, no nezabudnite sa aspoň raz do mesiaca spoločne najesť v priestore, ktorý vám robí radosť!

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});