Prvé rande? Toto stresuje ZNAMENIA ZVEROKRUHU najviac! Blíženci a Baran neznášajú nudu, Lev potrebuje obdiv: Spoznávate sa?

Prvé rande je vždy vzrušujúce. Niektoré faktory rozrušia určité znamenia zverokruhu viac ako iné, niektoré sú úplne v pohode. Spoznajte ...

Prvé rande je vždy vzrušujúce. Niektoré faktory rozrušia určité znamenia zverokruhu viac ako iné, niektoré sú úplne v pohode. Spoznajte sa hlbšie.

Fotogaléria

Blíži sa prvé rande a očakávanie sa pomaly mieša s trochou paniky a neistoty. Celkom normálne, pretože každý sa bojí odmietnutia a sklamania. Najmä keď od prvého stretnutia očakávate veľa. Hviezdy v tom nie sú úplne nevinne.

Dámy, teraz zbystrite: Toto je najlepší vek NA VYDAJ podľa znamenia zverokruhu! Zobraziť článok

Čo jednotlivé znamenia zverokruhu stresuje najviac? Ak poznáte problém, riešenie je často hmatateľnejšie a pohodovému prvému rande už nič nestojí v ceste.

Vodnár                                                                                                        Sú dobre organizovaní a milujú plánovanie. Aj neisté rande ich preto môže dostať do veľkého stresu. Ak sa toto vzdušné znamenie oboznámi s vytúženým partnerom trochu bližšie už pred prvým rande (vďaka Instagramu a spol.), nervozita opadá. Vodnári sa len neradi zapletú do neznámej a ťažko kontrolovateľnej situácie. Vďaka svojej uvoľnenej a otvorenej povahe však na prvom rande nedajú vzrušenie na sebe poznať.

Vodnár vyberavé Váhy nepriťahuje, naopak, v posteli s Baranom lietajú iskry! Zobraziť článok

Ryby                                                                                                        Ľudia narodení v tomto znamení sú často veľmi citliví a tiež super romantickí. Takže každé prvé rande v sebe skrýva obrovský potenciál pre stres, pretože teraz možno práve tá pravá láska sedí oproti nim. Tento tlak je pre citlivých ľudí skutočným stresovým faktorom a bohužiaľ často aj dôvodom sklamaní. Skúste byť na prvom rande nenútená a nemajte príliš veľké očakávania. Pokračovanie na ďalšej strane. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});