Dokonalé telo a sexepíl nie sú všetko: Dámy, dajte si POZOR, za toto vás muž rýchlo pošle k vode!

To, že sa o seba extrémne staráte ešte neznamená, že vás partner bude milovať naveky a nikdy vás neopustí kvôli inej žene. Pýtate sa, prečo?

To, že sa o seba extrémne staráte ešte neznamená, že vás partner bude milovať naveky a nikdy vás neopustí kvôli inej žene. Pýtate sa, prečo?

Fotogaléria

Zdá sa, že dnešná doba celkovo praje dobre vyzerajúcim ľuďom.  Nebudeme si klamať, je to tak. Žena, ktorá vie vyzdvihnúť svoje prednosti, pracuje na svojej postave a stará sa o seba, to má v istých situáciách života oveľa ľahšie.

To však neznamená, že ostatné baby nemajú šancu. Charakter a správanie dokážu často zaujať viac ako najdokonalejšie telo na svete!

Dal vám ZBOHOM, no chcete ho späť? Dá sa to, ale len za týchto výnimočných okolností! Zobraziť článok

Na čo si dávať pozor vo vzťahu?

Lucia (36) je nádherná žena. Hoci sa o seba vždy príkladne starala, vo vzťahu potrebovala mať posledné slovo. Hlučná, dominantná, tvrdohlavá, s presným scenárom, ako by sa mal muž správať, no hlavne extrémne zameraná sama na seba, svoj výzor a svoje potreby...

Napriek jej kráse jej žiadny vzťah nevyšiel, všetky trvali len pár mesiacov. Uvedomuje si svoje chyby, no nemieni ubrať. Stále verí, že si raz nájde chlapa, ktorý bude fungovať podľa jej predstáv. 

Čo na to muži?

Veľa mužov sa zhodne na tom, že žena, ktorá myslí iba na svoje pohodlie, záujmy a komfort, je pre dlhodobý vzťah nepoužiteľná. Sebectvo a extrémna dominancia predsa odrádzajú každého, nielen chlapov. Nikto netúži byť iba príveskom, sponzorom, či človekom bez názoru. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});